1. InHaus.cz
  2. Dům a okolí domu
  3. Balkóny
  4. Balkonový nábytek
  5. WC sedátko EXCLUSIVE, duroplast, bílá barva, WENKO
WC sedátko EXCLUSIVE, duroplast, bílá barva, WENKO - EDAXO.CZ s.r.o.

WC sedátko EXCLUSIVE, duroplast, bílá barva, WENKO

Deska pomalu klesající EXCLUSIVE od Wenko je zárukou hygieny a elegance

  • Deska z duroplastu. Povrch desky sedátka je vyroben z tvrdého materiálu – duroplastu. Materiál je odolný a hladký, díky čemuž je desku snadné udržovat v čistotě.
  • Antibakteriální. Tento typ sedátkových desek z duroplastu se vyznačuje antibakteriálním povrchem. To zajišťuje speciální směs materiálu, která zabraňuje růstu různých bakterií a plísní.
  • Pomalu klesající deska. Sedátková deska EXCLUSIVE má zabudovaný systém zpomalující klesání. Víko klesá pomalu – nehrozí tedy riziko, že by se deska nebo povrch toalety náhodně poškodily.
  • Tiché zavírání. Nespornou výhodou této sedátkové desky je tiché zavírání. Pomalu klesající deska se zavírá tiše – stačí ji lehce postrčit a sama se zavře, bez bouchání!
  • Univerzální rozměr. Sedátková deska má rozměry 36,5 x 45 cm (š x h). Výhodou desky je nastavitelná šířka – desku lze přizpůsobit montážním otvorům v rozmezí 8 – 19 cm.

Sedátková deska je dostupná ve dvou barevných variantách: černé a bílé, takže ji bez problémů sladíte s vybraným interiérem. Výhodou desky je systém Fix-Clip s klipem, který umožňuje kdykoli desku odejmout, aniž by bylo nutné demontovat celou sestavu. Toto řešení se ukáže jako zvláště užitečné při úklidu. Součástí balení je také nárazník na stěnu, který vám umožní dodatečně chránit stěnu za toaletou.

Styl:
Kategorie: Balkonový nábytek

barva: bílá
délka (cm):: 45
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: duroplast
šírka (cm):: 36,5
výrobce: wenko
výška (cm): 0

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Balkonový nábytek
Produk byl v nabídce e-shopu: EDAXO.CZ s.r.o.

Další Balkonový nábytek