1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Moderní
  6. Today Závěs s kroužky, 140 x 240 cm

Today Závěs s kroužky, 140 x 240 cm

Závěs zatemňující na průchodkách 140x240 cm, černý, Today. Pro zajištění pohodlného spánku a maximální soukromí doma - použijte vysoce kvalitní zatemňující okenní závěsy. Jedná se o jednoduchý způsob, jak ztlumit rušivé paprsky slunce nebo měsíce a tak zlepšit kvalitu spánku. To je zvláště důležité pro lidi trpící nespavostí. Závěsy nepropouštějící světlo se hodí nejen do ložnice, ale také do dětského pokoje nebo obývacího pokoje.

Zatemňující závěs na průchodkách má šířku 140 cm a standardní délku 240 cm. Díky tomu bude vhodný pro většinu bytů s běžnou výškou stropu. Závěs je vyroben z vysoce kvalitního, tlustého polyesteru. Díky tomu závěs vyniká vysokou odolností, navíc se krásně skládá, je snadno žehlitelný a lze ho prát v automatické pračce.

Černá barva je velmi moderní, a proto bude ladit do všech interiérů, skvěle ladíc se všemi odstíny barev. Pohodlné a praktické průchodky zajišťují rychlou a efektivní instalaci závěsu na garnýži. Design pochází z francouzské značky Today, specializující se na výrobu nejmodernějších prvků vybavení a dekorací domu. V našem obchodě naleznete bohatý výběr zatemňujících závěsů ve všech barvách duhy. Vyberte si ten nejlepší model pro svůj byt!

Charakteristiky produktu:

  • Zatemňující závěs na průchodkách,
  • rozměry produktu: šířka 140 cm a délka 240 cm,
  • vysoce kvalitní polyester s hustým tkaním,
  • závěs účinně blokuje pronikání světla do domu,
  • v moderní černé barvě,
  • design od oblíbené francouzské značky Today.

Styl: Moderní,Provence
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 539,-

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: polyester
počet kusů v sadě: 1
šírka (cm):: 140
výrobce: today
výška (cm): 240
způsob zavěšení: očka

Další Záclony a závěsy