1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Odpadkové koše
  4. Koupelnový koš TORTONA, Easy Close, 3L, matný bílý, WENKO

Koupelnový koš TORTONA, Easy Close, 3L, matný bílý, WENKO

Koupelnové koš TORTONA, Easy Close, 3 L, matně bílá, WENKO. Koupelnové koš není nutně základním vybavením každé domácí koupelny. Je to překvapující, protože absence takového koše silně komplikuje naše životy. Se vším tím hygienickým odpadem se musíte vypořádat jinak. Někteří lidé je hodí na toaletu, což může vést k tomu, že je ucpaná a rozhodně není bezpečná volba. Jiní zase vezmou do hlavního koše bavlněné tampony, tyčinky a další opotřebované kusy, což vytváří nesmyslnou ztrátu času.

Nedostatek samostatného koše do koupelny je ta nejzajímavější věc , když spěcháme, a tohle je koneckonců místnost, kde se nejčastěji připravujeme ráno před odjezdem do práce nebo do školy. Ve večerních hodinách jsme obvykle skončil po všem povyku během dne a vše, o čem přemýšlíme, je dostat si položil spíše než konkrétně jít do kuchyně zahodit zbytky koupelny.

Koupelnové koše německé značky WENKO jsou bezkonkurenční řešení pro hygienický odpad. Celá kolekce je navržena tak, aby se krásně prezentovala a usnadnila každodenní fungování. Jsou čisté, ne příliš velké, vyrobené z dobrých materiálů a v krásných barvách. Zde jsme potěšeni, že představíme estetický bílý kovový koš s dřevěným krytem.

Pokud stále nemáte košík věnovaný tomuto prostoru ve své koupelně, už víte, že byste ho měli změnit. Nebo se ti líbí nahradit svůj starý lehce opotřebovaný koupelnový koš?

Vlastnosti produktu:

  • estetický bílý kovový koš s dřevěným krytem
  • úhledné a malé
  • estetický doplněk do vašeho interiéru
  • Vynikající produkt od WENKO

Styl:
Kategorie: Odpadkové koše
Dodání: vyprodáno

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1099,-

barva: bílá
další vlastnosti: s pedálem
délka (cm):: 17
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: kov
objem: 3 l
šírka (cm):: 21
system: easy-close
výška (cm): 23,5

Další Odpadkové koše