1. InHaus.cz
  2. Pracovna, domácí kancelář
  3. Odpadkové koše
  4. Koupelnový koš AURON s otočným víkem, chrom, WENKO

Koupelnový koš AURON s otočným víkem, chrom, WENKO

Koupelnový koš AURON s otočným krytem, chrom, WENKO. Koupelnové koš není nutně základním vybavením každé domácí koupelny. Je to docela divné, protože absence takového koše nám ztěžuje život. Se vším tím hygienickým odpadem se musíme vypořádat jinak. Někteří lidé je hodí do záchodu, což hrozí, že ji zapojí a rozhodně není moudrým řešením. Jiní zase vezmou do hlavního koše bavlněné tampony, tyčinky a další opotřebované kusy, což vytváří nesmyslnou ztrátu času.

Nedostatek samostatného koupelnového koše je nejúnavnější věc , když spěcháme, a to je koneckonců místnost, kde se nejčastěji připravujeme ráno před odjezdem do práce nebo do školy. Ve večerních hodinách jsme obvykle vyčerpáni po všech turbulencích během dne a jen sní o tom, že si položíme spíše než konkrétně jít do kuchyně, aby vyhodili zbytky koupelny.

Koupelnové koše německé značky WENKO jsou bezkonkurenční řešení pro hygienický odpad. Celá sbírka je navržena tak, aby se co nejlépe prezentovala a usnadnila každodenní fungování. Jsou čisté, ne příliš velké, vyrobené z pevných materiálů a v krásných barvách. Zde jsme rádi, že představíme chromový koš v zajímavém tvaru s rotujícím krytem.

Pokud nyní nemáte koš věnovaný této místnosti ve vaší koupelně, pak už víte, že je nejvyšší čas ji změnit. Nebo se ti líbí nahradit svůj starý lehce opotřebovaný koupelnový koš?

Vlastnosti produktu:

  • Chromový koš v zajímavém tvaru s rotujícím krytem
  • ,
  • čistý a malý
  • ,
  • estetický doplněk do vašeho interiéru
  • ,
  • vynikající produkt od značky WENKO.

Styl:
Kategorie: Odpadkové koše
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 559,-

barva: stříbrná
další vlastnosti: obrotowa pokrywa
délka (cm):: 17
dominantní barva: stříbro
dominantní materiál: plast
objem: 6
šírka (cm):: 17
výška (cm): 22,5

Další Odpadkové koše