1. InHaus.cz
  2. Jiné místnosti
  3. Tělocvična, Fitness
  4. Klasická
  5. Fitness King Orbitrek KLASIK

Fitness King Orbitrek KLASIK

Orbitrek KLASIK

Orbitrek KLASIK je revoluční fitness nářadí, které Vám pomáhá spalovat tuky, tvaruje svaly, aktivuje metabolismus a posiluje srdce. Cvičením na Orbitreku hubnete rychleji! 4 přístroje v jednom - nahradí rotoped, běžící pás, stepper a další přístroje.

Cvičení na Orbitreku

Orbitrek má 2 polohy madel - během cvičení lze střídat pohyblivá madla s pevnými, výška madel je nastavitelná. Maximální hmotnost cvičence je 112 kg. Průměr rotujícího disku 50 cm. Cvičením na Orbitreku se zbavíte přebytečného tuku. Posilujete horní i dolní končetiny, aktivujete celý kardiovaskulární systém.

  • Orbitrek Vám umožňuje cvičit v pohodlí domova, např. při sledování televize
  • cvičením na Orbitreku spálíte výrazně více kalorií než při normálním běhu
Orbitrek a funkce

Orbitrek má plynulou regulaci obtížnosti a zpětný chod. Multifunkční počítač přehledně ukazuje čas, rychlost, vzdálenost a spálené kalorie. Orbitrek nezpůsobuje otřesy, kterými trpí klouby při běhu.

Orbitrek Vám dodá energii

Orbitrek Vám umožňuje cvičit v pohodlí domova, např. při sledování televize. Za 20 minut cvičení na Orbitreku docílíte brzy viditelného efektu, jakoby jste cvičili dlouhé hodiny na různých strojích. Orbitrek ideálně zformuje problematické partie, nepoškozuje zdraví-klouby, přirozený eliptický pohyb nohou nezpůsobuje otřesy, cvičíte zcela přirozeným zbůsobem.


Orbitrek KLASIK dodáváme s multifunkčním počítačem.

Na ORBITREK KLASIK poskytujeme záruku 24 měsíců.

Styl: Klasická
Kategorie: Tělocvična, Fitness
Dodání: skladem

Do obchodu moderninakup.cz 3999,-

nosnost: 120 kg

Další Tělocvična, Fitness