1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Toalety, bidety
  4. WC kartáče
  5. Toaletní kartáč, 36 x 10 cm, akátové dřevo, ZELLER

Toaletní kartáč, 36 x 10 cm, akátové dřevo, ZELLER

Kartáč nádoba wc + štětec, akáciové dřevo, ZELLER. Toaletní kartáč je kus koupelnového vybavení, který není věnován příliš pozornosti. Každý to musí mít z logických důvodů, ale málokdo má představu o tom, že se dostatečně prezentuje, aby nerušil toaletní výzdobu. Někteří se ji snaží schovat, aby nebyla nápadná, ale to není chytrý nápad. Kartáč pro čištění toalety by měl být koneckonců neustále po ruce. Nejen pro trvalé obyvatele, ale i pro hosty. Nemůže to být, že osoba, která ho chce použít, nebude vědět, kde ho hledat. Možná, že v tomto ohledu stojí za to rozhodnout o takovém kartáči, který se svým estetickým vzhledem bude vyhovovat interiéru, takže nechat ho v prostém pohledu nebude problém.

Nádoby na toaletní kartáč z kolekce Zeller jsou nejlepším důkazem toho, že i ne nutně vizuálně atraktivní kusy vybavení mohou vypadat opravdu dobře. Přicházejí v mnoha barvách, tvarech a jsou vyrobeny z různých materiálů. Zde máme jen kontejner pro štětec z akácie. Takový kontejner kartáče nezničí estetiku ani nejnáročnějšího interiéru.

Nelíbí se ti, když se jeden prvek odřízne od zbytku místnosti? Jak dlouho víte, že je čas vyměnit nádobu na záchodový kartáč? Jsme přesvědčeni, že některá z kolekcí této značky splní vaše očekávání.

Vlastnosti produktu:

  • Kartáčový kontejner z krásného akátového dřeva,
  • estetický prvek koupelnového vybavení,
  • kvalitní výrobek značky Zeller.

Styl:
Kategorie: WC kartáče
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 426,-

barva: hnědá
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: dřevo
průměr (cm): 10
výška (cm): 36

Další WC kartáče