1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské linky
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Kuchyňská linka Langen 200, Dub artisan, Beige

Kuchyňská linka Langen 200, Dub artisan, Beige

Představujeme vám kuchyň Langen 200 v jedinečném dekoru Dub Artisan-Beige, která je navržena tak, aby maximálně využila prostor vaší kuchyně s délkou 2 metry. Tento moderní kuchyňský set zahrnuje pět skříněk (G60, G60KN, G80, D60Z, D80), které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše kuchyňské potřeby a zároveň si zachovávají estetickou a funkční harmonii.

Skříňky můžete dále doplnit a upravit dle vašich individuálních potřeb díky široké nabídce modulů v kolekci Langen. Nabízíme vám možnost vybrat si mezi klasickými černými kovovými úchytkami a moderním bezúchytkovým systémem push-to-open, což umožňuje kuchyni dokonale zapadnout do stylu vašeho interiéru.

Sestava je navrhována pro snadnou montáž svépomocí, což vám umožní bez problémů a bez nutnosti profesionální montáže zařídit vaši novou kuchyni v krátkém čase. Odstín Dub Artisan-Beige dodává celému setu moderní, ale zároveň teplý a přívětivý vzhled, který bude skvěle ladit s jakýmkoli interiérem.

Objednejte si kuchyň Langen 200 a užijte si kombinaci efektivity, stylu a pohodlí, které tento kuchyňský set nabízí. Ideální řešení pro každého, kdo hledá spolehlivou a esteticky přitažlivou kuchyň.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Kuchyňské linky
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6480,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorove-kuchyne-langen/
abs: ano
barva dvířek: dub artisan, šedá
barva korpusu: dub artisan
hloubka: 60 cm
kolekce: langen
materiál: ltd, lamino
nožičky: ano
pracovní deska: ne
šířka: 200 cm
sokl: ne
úchyt: černý (kov), push open
výška: 212 cm

Další Kuchyňské linky