1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Kesper Prkénko na krájení, bambusové, 40 x 31 x 1,5 cm

Kesper Prkénko na krájení, bambusové, 40 x 31 x 1,5 cm

Prkénko na krájení z bambusového dřeva Kesper je ideálním pomocníkem do kuchyně. Pokud se poohlížíte po opravdu masivním dřevěném prkénku, tento kuchyňský doplněk vás potěší svými rozměry. Bambusové prkénko na krájení Kesper se totiž může pochlubit délkou 40 centimetrů, šířkou 31 centimetrů a tloušťkou 1,5 centimetru.

Proč si pořídit do kuchyně právě bambusové prkénko na krájení Kesper? Bambusové dřevo je velmi tvrdý a odolný materiál. Toto dřevěné prkénko má tedy velmi dlouhou životnost a ani při častém používání se vám neponičí. Bambusové prkénko na krájení Kesper dále netupí nože a po použití jej můžete vložit také do myčky nádobí.

V případě prkénka na krájení z bambusového dřeva Kesper dále oceníte, že má přírodní antibakteriální ochranu a zároveň neabsorbuje pachy. Tato skutečnost vám přijde vhod, ať už budete na tomto dřevěném prkénku krájet zeleninu, brambory, nebo maso. Bambusové prkénko na krájení Kesper je zkrátka velmi funkční a takřka bezúdržbové. Zaručujeme, že se v kuchyni stane vaším neocenitelným pomocníkem.

Vlastnosti produktu:

  • bambusové prkénko na krájení, 
  • rozměry 40 x 31 x 1,5 cm, 
  • praktický doplněk do kuchyně, 
  • kuchyňská pomůcka, která vám nesmí chybět, 
  • originální výrobek značky KESPER.

Styl:
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 459,-

barva: hnědá
certifikát: fsc
délka (cm):: 40
dominantní barva: hnědá
dominantní materiál: bambus
šírka (cm):: 31
výška (cm): 15

Další Náčiní na zpracování potravin