1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětský nábytek
  4. Moderní
  5. Dětský pokoj Joker

Dětský pokoj Joker

Nechte své děti prozkoumat svět s naší kolekcí dětských pokojů Joker, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly všem jejich potřebám. Styl, kvalita a bezpečnost jsou naše priority a toto je to, co nám dává naše špičkové postavení na trhu.
Naše sestava pro dětský pokoj Joker přináší subtilní eleganci a pohodlí do každého prostoru. Je to ideální řešení pro moderní dětský a studentský pokoj. Konstrukce je vyrobena z vysoce kvalitního lamina, který je odolný a snadno se udržuje. Toto zajistí, že vaše děti budou mít nábytek, který vydrží roky.

Sestava obsahuje šatní skříň pro veškeré oblečení a hračky, postel pro klidný spánek, noční stolek pro večerní čtení a komodu pro další úložný prostor. A to vše v moderních a neutrálních barvách, které se snadno hodí k jakémukoli interiéru. Navíc, díky možnosti sestavit si nábytek podle vlastních představ, můžete se ujistit, že každý kousek bude perfektně ladit.

Sestava obsahuje (šxvxh):  1x šatni skříň (120x190x55 cm), 1x postel (96x95x204 cm), 1x noční stolek (41x58x40 cm) a 1x komoda (120x84x40 cm)

Styl: Moderní
Kategorie: Dětský nábytek
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 16611,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-joker/
abs: ano
barevné provedení: bílá, grafit, šedá, dub lefkas
kolekce: joker
matrace: ne
plocha na spaní: 90x200 cm
rošt: ano
styl: moderní

Další Dětský nábytek