1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Kuchyňské vozíky
  4. Kuchyňský vozík na kolečkách, KESPER

Kuchyňský vozík na kolečkách, KESPER

Kuchyňský vozík na kolečkách Kesper je praktickým doplňkem do každé kuchyně. Slouží také jako rozšíření kuchyňské linky, díky čemuž pozvedne design vaší kuchyně o level navíc. Tento pojízdný vozík do kuchyně disponuje vzhledem k šuplíku, vysouvacímu kovovému koši a velkému množství polic výjimečným úložným prostorem, který využijete k nejrůznějším účelům.

Kuchyňský vozík na kolečkách Kesper v barvě hnědého dřeva je vysoký 85 centimetrů, rozměry jeho základny jsou 50 x 37 centimetrů. Pomocí tohoto pojízdného vozíku do kuchyně můžete například servírovat jídla či nápoje. Poslouží vám také jako domácí vinotéka, a s přehledem tedy nahradí kuchyňský bar. V jeho policích můžete rovněž skladovat talíře, skleničky, hrníčky, ale i kořenky s kořením nebo dózy se sypkými potravinami. Vysouvací kovový koš najde uplatnění i ke skladování čerstvého ovoce.

Jistě také oceníte, že pojízdný kuchyňský vozík Kesper má čtyři velká robustní kolečka. Právě díky tomu můžete tento kuchyňský ostrůvek velmi snadno přesouvat po kuchyni či jídelně. Tento pojízdný vozík do kuchyně je vyrobený z kvalitních dřevotřískových MDF desek, které mají certifikaci FSC zaručující podporu lesního hospodaření šetrného k přírodě i lidem.

Vlastnosti produktu:

  • kuchyňský vozík na kolečkách, 
  • má 4 velká kolečka, 
  • rozměry 85 x 50 x 37 cm, 
  • můžete využít i jako kuchyňský bar, 
  • praktický doplněk do každé kuchyně, 
  • originální výrobek značky KESPER.

Styl:
Kategorie: Kuchyňské vozíky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 2199,-

barva: hnědá
certifikát: fsc
délka (cm):: 84
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: mdf
hloubka (cm): 37
šírka (cm):: 43
výrobce: kesper
výška (cm): 15

Další Kuchyňské vozíky