1. InHaus.cz
  2. Dětské a studentské pokoje
  3. Dětské povlečení
  4. Glamour
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Dětské povlečení Harry Potter Hogwarts vínové

Dětské povlečení Harry Potter Hogwarts vínové

Bavlněné povlečení

Stálicí a nejrozšířenějším materiálem ložního prádla je zaručeně bavlna. Zákazníci ocení její skvělé vlastnosti a cenovou dostupnost. Bavlna je prodyšná, měkká a výborně odvádí jakoukoliv vlhkost. Hodí se tedy i pro osoby, které se v noci více potí. Možnou nevýhodou je mačkání a následná nutnost žehlení. Léty prověřená bavlna je přírodní vlákno získané z bavlníku, které je šetrné k pokožce celého těla.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 135 g/m2
Barva povlečeníVínová

Vínová, někdy označovaná jako designová barva je velice oblíbená a působí moderně. Povlečení ve vínové barvě se hodí do světlejších ložnic, které dokáže rozzářit a dodat pestrost. Velice moderně a nadčasově působí výrazný vínový doplněk v kombinaci s šedou a bílou. Interiér v tomto ladění nemusí vůbec působit chladně nebo těžce. Platí jediné pravidlo, nábytek vybírat ve světlých tónech a dopřát si zdobné a extravagantní vínové doplňky. Dobrou volbou bude i v hotelech nebo penzionech, kde vytvoříte moderní glamour.

Černá

Černá, barva tajemnosti, negativity a autority. Černý interiér je ale velice moderní a trendy, obzvláště u mužské populace. S dostatkem světla a jasných barev působí elegantním dojmem. Láskyplný kontrast bílé a černé si získává oblibu v moderních domovech. Nebojte se barvy smutku a temnoty, má mnoho odstínů a možností.

ZapínáníZip

Nemáte času na zbyt a každá ušetřená minuta se hodí?! Povlečení na zip, je rychlé, pohodlné a praktické. Nepříjemné napínání, tlačení či škrábání jsou tabu. Zip i jezdec jsou ploché a pečlivě schované. Povlečeno budete mít během okamžiku.

Motiv povlečeníPohádkové

Tradiční hrdinové dětských snů - Víla Amálka, Krteček nebo moderní Hello Kitty jsou nejoblíbenějšími motivy ložního prádla u vašich ratolestí. Představivost a bujnou fantazii dětí podpoříte moderním pohádkovým motivem ve světlých tónech. Působí něžně a pohodlně je sladíte s ostatními doplňky a interiérem pokojíčku.

Styl povlečeníDětské

Pestré, nápadité a moderní vzory. To přesně potřebuje každý dětský pokojíček. Jak se asi vašemu dítku bude usínat v novém povlečení s motivem dinosaura, beránka nebo třeba žirafy?! Podpořte dětskou bohatou fantazii nejen ve snu. Veselé a jasné barvy oživí pokoj, dodají energii a zpříjemní celkový dojem dětského světa.

Můžu povlečení žehlit?

Bezesporu nejoblíbenější materiály povlečení jako je bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno je nutné žehlit. Jediný materiál, který nevyžaduje žehlení je krep. Ihned po vyprání povlečení vypněte pomocí kolíčků na sušák. Žehlete naruby, tím zabráníte poškození materiálu a vyblednutí barev. Důkladná péče o vaše povlečení se vyplatí.

  • Povlečení je nutné žehlit
Na kolik stupňů povlečení prát?

Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C
Jak často povlečení prát?

Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní
Balení tohoto povlečení obsahuje:
  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Styl: Moderní,Klasické,Glamour
Kategorie: Dětské povlečení
Dodání: skladem

Do obchodu Výprodej Povlečení 599,-

barva: vínová
cena: nad 500 kč
doporučená teplota praní: 40 °c
gramáž: 135 g/m2
motiv povlečení: pohádkový
rozměr polštáře: 70 x 90 cm
rozměr povlečení: 70 x 90 cm | 140 x 200 cm
rozměr přikrývky: 140 x 200 cm
styl povlečení: dětské
zapínání: zip

Další Dětské povlečení