1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Minimalistické
  5. Klasické
  6. Dávkovač mýdla VETRO, modrá barva, skleněný, WENKO

Dávkovač mýdla VETRO, modrá barva, skleněný, WENKO

VETRO dávkovač mýdla, modrý, Wenko. Nejnovější kolekce koupelnových doplňků od německé značky Wenko je klasika, móda a styl. Proměňte svou koupelnu a toaletu pro hosty v útulnou, klidnou oázu. Kontejner bude skvělou volbou nejen pro koupelnu, ale i pro kuchyň — pestré lahve čisticích prostředků budou věcí minulosti! V sortimentu našeho obchodu najdete také další koupelnové doplňky ze stejné série: nádoby na zubní kartáčky nebo mýdla v kotníku.

Dávkovač mýdla VETRO je příkladem módního minimalistického designu. Design v minimalistické podobě se prezentuje klasicky a stylově, což dává interiéru jedinečný charakter. V zájmu planety věnujeme velkou pozornost udržitelnosti. Proto se nabízené výrobky vyznačují vysokou kvalitou materiálu a zpracování, což zaručuje jejich trvanlivost po celá léta. Dávkovač tekutého mýdla je vyroben z pevného skla, které má vysokou odolnost proti poškození a trvanlivosti.

Dávkovač má kapacitu 520 ml a díky správně širokému krku se snadno naplní . Rozměry výrobku: 7,5 x 19 x 7,5 cm bude ideální pro jakýkoli, dokonce i malý prostor v koupelně nebo WC. Dávkovač bude používán nejen na mýdlo, ale i pro jiné kosmetické nebo hygienické výrobky: šampon, zvlhčovač nebo dezinfekční kapalinu. Čerpadlo snadno dávkuje dokonalou část kosmetiky.

Vlastnosti produktu:

  • Dávkovač mýdla VETRO,
  • výrobek německé značky Wenko,
  • objem: 520 ml,
  • rozměry výrobku: 7,5 x 19 x 7,5 cm,
  • vyrobený z průhledného skla,
  • nádoba na tekuté mýdlo, pleťové mléko nebo jiné kosmetiky nebo čisticí prostředky.

Styl: Klasické,Minimalistické
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 179,-

barva: modrá
délka (cm):: 7,5
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: sklo
šírka (cm):: 7,5
výrobce: wenko
výška (cm): 19

Další Koupelnové příslušenství