1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Dávkovač tekutého mýdla BRASIL, zelený, WENKO

Dávkovač tekutého mýdla BRASIL, zelený, WENKO

Dávkovač tekutého mýdla BRASIL, zelený, WENKO. Módní kolekce koupelnových doplňků od vážené značky Wenko je styl a klasika. Proměňte svou koupelnu a toaletu pro hosty v útulnou, klidnou oázu. Kontejner bude skvělá volba nejen do koupelny, ale i do kuchyně — pestré láhve čisticích prostředků zmizí v paměti! V našem sortimentu najdete i další koupelnové doplňky ze stejné série: mýdlové suity a kelímky na zubní kartáčky.

Dávkovač tekutého mýdla BRASIL je příkladem moderního, módního designu. Návrh jednoduché formy se prezentuje klasicky a módně a dává interiéru jedinečný charakter. V zájmu životního prostředí věnujeme velkou pozornost udržitelnosti. Proto jsou nabízené výrobky charakterizovány vysoce kvalitním materiálem a zpracováním, což zaručuje jejich trvanlivost tak, aby mohly sloužit co nejdéle. Předložený dávkovač tekutého mýdla je vyroben z plastu - polyresinu s vysokou odolností proti poškození a trvanlivosti.

Dávkovač má kapacitu 320 ml a snadno se naplní díky správně širokému krku. Rozměry produktu: 7,3 x 16,5 x 9 cm budou ideální pro jakýkoli prostor v koupelně nebo toaletě. Dávkovač je vhodný nejen pro mýdlo, ale i pro jiné kosmetiky nebo hygienické prostředky: hydratační krém, šampon nebo dezinfekční kapalinu. Čerpadlo snadno dávkuje dokonalou část kosmetiky.

Vlastnosti produktu:

  • Dávkovač tekutého mýdla BRASIL,
  • výrobek oceňované značky Wenko,
  • objem 320 ml,
  • rozměry výrobku: 7,3 x 16,5 x 9 cm,
  • vyrobený z vysoce kvalitního plastu
  • ,
  • nádoby na tekuté mýdlo, dezinfekce nebo jiné kosmetiky a domácí chemie.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu Favi.cz 186,-

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 199,-

barva: zelená
délka (cm):: 9
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: plast
objem: 320 ml
šírka (cm):: 7,3
výrobce: wenko
výška (cm): 16,5
vzor: zielony

Další Koupelnové příslušenství