1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Mlýnky na sůl a pepř
  4. Klasické
  5. Gefu Mlýnek na sůl nebo pepř FLAVIO®, velikost S

Gefu Mlýnek na sůl nebo pepř FLAVIO®, velikost S

FLAVIO® mlýnek na sůl a pepř, velikost S. Jakým způsobem je snadno nejintenzivnější vůně koření používaná k vaření? Je to jednoduché - stačí použít kuchyňské brusky! Jedná se o malé a jednoduché zařízení, která pomohou správně připravit každou misku a extrahovat maximální vůni z koření zrna. Podívejte se do našeho obchodu, abyste viděli celou řadu mlýnek na pepř a sůl, mlýnek na sůl a pepř a vaření bude ještě příjemnější.

FLAVIO® mlýnek na sůl a pepř od západní značky Gefu jsou vyrobeny z nerezové oceli. Díky tomu se zařízení nejen prezentují módně a zajímavě, ale především jsou odolné a trvanlivé. Kromě toho je použití takových materiálů skvělé pro kontakt s potravinami. Pevné balení zaručuje vůni a svěžest pepře a chrání před nadměrnou vlhkostí a shlukem krystalů soli.

Brusný mechanismus je vyroben z keramiky, což zaručuje výjimečnou trvanlivost výrobku a nejvyšší kvalitu použití. Koření mletí jsou také zajímavým nápadem na dárek! Vezměte tuto sadu v úvahu při hledání vánočních dárků nebo nového bytu pro rodinu a přátele. Obdařený bude jistě spokojen s takovým nestrčeným a velmi užitečným darem.

Vlastnosti produktu:

  • FLAVIO® mlýnek na sůl a pepř,
  • pouzdro z nerezové oceli,
  • keramická bruska,
  • hladké nastavení výběrového knoflíku mezi solí a pepřem,
  • elegantní klasický design,
  • rozměry výrobku: výška 17 cm x průměr 6 cm,
  • západní Gefu značkový výrobek.

Styl: Klasické
Kategorie: Mlýnky na sůl a pepř
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 539,-

barva: černá
dominantní barva: černá
dominantní materiál: nerezová ocel
použití: kontakt s jídlem
průměr (cm): 6
tvar: kulatý
výrobce: gefu
výška (cm): 17

Další Mlýnky na sůl a pepř