1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Mlýnky na sůl a pepř
  4. 5five Simply Smart Elektrický mlýnek na sůl a pepř, bambus

5five Simply Smart Elektrický mlýnek na sůl a pepř, bambus

Elektrická bruska na sůl a pepř, bambus. Jakým způsobem je obzvláště výrazná chuť z koření používaných k vaření? Je to velmi snadné - stačí použít kuchyňské brusky! Může nenápadné a malé předměty, které pomohou odpovídajícím způsobem připravit každou misku a extrahovat maximální vůni z koření zrna. Podívejte se do našeho obchodu, abyste viděli kompletní sortiment mletí soli a pepře, mlýnek na pepř a sůl a vaření bude ještě příjemnější.

Elektrická mlýnek na sůl a pepř značky 5five Simply Smart byly vyrobeny z bambusového dřeva a kovu. Díky tomu se zařízení nejen prezentují módně a zajímavě, ale především jsou odolné a pevné. Kromě toho je použití takových materiálů skvělé pro kontakt s potravinami. Pevná nádoba zaručuje zachování čerstvosti a vůně koření a proto je chrání před nadměrnou vlhkostí a shlukováním.

Brusný mechanismus je vyroben z nerezové oceli, což zaručuje výjimečnou trvanlivost výrobku a nejvyšší kvalitu jeho použití. Mlýnka na sůl a pepř je také zajímavým nápadem na dárek! Vezměte tuto položku v úvahu při hledání vánočních dárků nebo nového bytu pro rodinu a přátele. Obdařený bude jistě spokojen s takovým užitečným a nezastrčeným darem.

Vlastnosti produktu:

  • Elektrická mlýnek na sůl a pepř,
  • pouzdro z bambusového dřeva a kovu,
  • bruska s ocelovým mechanismem,
  • snadno se naplní nádrží na koření,
  • módní přírodní design,
  • rozměry produktu: výška 21,5 cm x průměr 5,7 cm,
  • značka výrobku 55 Simply Smart.

Styl:
Kategorie: Mlýnky na sůl a pepř
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 634,-

barva: béžová
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: bambus
použití: kontakt s jídlem
průměr (cm): 5,7
tvar: kulatý
výrobce: five
výška (cm): 21,5

Další Mlýnky na sůl a pepř