1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Koupelnové příslušenství
  4. Moderní
  5. Kelímek na zubní kartáčky DAVOS, černý, WENKO

Kelímek na zubní kartáčky DAVOS, černý, WENKO

Moderní toaletní sada DAVOS s jednotným hladkým povrchem v matné černé barvě vytváří elegantní design v koupelně a toaletě pro hosty.

Šálek udržuje zubní kartáčky a vloží se na jednom místě a přímo po ruce. Vzhledem k tomu, že síla a udržitelnost jsou pro nás důležitá, používáme vysoce kvalitní materiály. Nádoba na zubní kartáček je vyrobena z pevného plastu, takže si ji můžete vychutnat po dlouhou dobu.

Moderní řada DAVOS, která je k dispozici v našem obchodě, vám umožní doplnit koupelnu dávkovačem mýdla a toaletním kartáčem ze stejné kolekce. Výrobky jsou nezbytným doplňkem funkční, pohodlné koupelny. Můžete také vytvořit harmonický a jedinečný dekor kombinující různé barevné varianty série — stejný tvar, různé barevné akcenty.

Díky optimálním rozměrům: průměr 7,7 cm x výška 10,5 cmje šálek ideální pro každou koupelnu a toaletu, dokonce i velmi malé.

Moderní řada koupelny DAVOS v tlumených a silných barvách je založena na harmonické kombinaci vzhledu, dotyku a funkčnosti. V matné černé barvě s dokonale hladkým povrchem si můžete vychutnat řadu koupelnových doplňků DAVOS v každé koupelně a WC pro hosty. Použijte tento hrnek k ukládání elektrických zubních kartáčků, ručních kartáčků a zubní pasty, nebo pro kartáče a make-up doplňky!

Vlastnosti produktu:

  • DAVOS Wenko kartáček kontejner,
  • kartáček je vyroben z plastu,
  • matná černá
  • ,
  • optimální rozměry: průměr 7,7 cm x výška 10,5 cm,
  • v našem obchodě najdete odpovídající koupelnové doplňky ze stejné série, vytváří soudržný toaletní set,
  • produkt snadno vybraná německá značka WENKO.

Styl: Moderní
Kategorie: Koupelnové příslušenství
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 129,-

barva: černá
délka (cm):: 7,7
dominantní barva: černá
dominantní materiál: plast
průměr (cm): 7,7
šírka (cm):: 7,7
výrobce: wenko
výška (cm): 10,5

Další Koupelnové příslušenství