1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Atmosphera Záclona do obývacího pokoje LEAF, 140 x 240 cm, motiv listů

Atmosphera Záclona do obývacího pokoje LEAF, 140 x 240 cm, motiv listů

Závěs do obývacího pokoje LEAF, 140 x 240 cm. List motiv se doporučuje všem lidem, kteří ocení originální a stylové interiéry. Tváří v tvář očekávání, francouzská značka Atmosphere Créateur d\'intérieur navrhla zajímavou kuranu, která bude více z místnosti atraktivní a dá jí zvláštní, rekreační pocit.

Žaluzie, záclony a záclony jsou textilie, díky nimž můžeme izolovat obraz interiéru a dát mu zvláštní domácí charakter. Řízně vybrané záclony poskytnou pohodlí domácnosti, protože je chrání před zvědavým vzhledem sousedů zvenčí a také rozjasní a diverzifikují interiér. Prezentovaná závěs připravená pro obývací pokoj bude dále volat na mysli teplé letní dny, které dluží jedinečnému vzoru v listech palmy. Je to vynikající návrh pro milovníky tropických zemí, kteří by chtěli, aby se toto klima přestěhovalo do jejich domova.

Curana pro obývací pokoj LEAF je vyrobena z kvalitní tkaniny. Je snadné zavěsit, protože má hotové kovové kruhy, které stačí protáhnout záclonovou tyč a připravené! Taková rychlá operace způsobí, že závěs obnoví stejně rychle, protože je možné jej umýt v jemném programu pračky na max. 30 stupňů. Béžová barevná schéma patří do univerzálního barevného rozsahu, díky čemuž se kurana skvěle mísí s většinou interiérů bez ohledu na použitou barevnou paletu.

Vlastnosti produktu:

  • závěsy připravené pro průchodky,
  • velikost výrobku: 140 cm x 240 cm (šířka x délka),
  • vyrobené z odolného a snadno lisovatelného materiálu,
  • univerzální, béžová barevná schéma,
  • zajímavý motiv palmových listů,
  • snadno zavěsit, díky průchodky,
  • produkt ocenil, francouzská Atmosphere Créateur d\'intérieur.

Styl: Provence
Kategorie: Záclony a závěsy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 419,-

barva: béžová
délka (cm):: 240
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: polyester
šírka (cm):: 140

Další Záclony a závěsy