1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Koberce
  4. Atmosphera Jutový koberec, 60 x 90 cm

Atmosphera Jutový koberec, 60 x 90 cm

Koberec tkaný jutou, 60 x 90 cm. Nic nebude fungovat lépe zdůraznit interiér obývacího pokoje, ložnice nebo místnosti ze stylového koberce! Díky tomuto charakteristickému příslušenství snadno a urychlíte správné klima. Tkané, pletené nebo šité z kusů různých materiálů: koberce, běhouny a dekorativní rohože jsou přítomny v jakémkoli stylu interiérové dekorace. Jsou teplé a příjemné na dotek. Rozložte se v obývacím pokoji nebo jídelně, ochraňte naše nohy před chladem panelů.

Pozoruhodným produktem je koberec pletený oceňovanou značkou Atmosphera. Tento koberec je vyroben z přírodního, odolného a příjemného na dotek juty. Bude dokonale umístěn v obývacím pokoji: rozložte ho pod konferenčním stolkem, na židli nebo na gauči. Má rozměry 90 cm x 60 cm (délka x šířka) , takže bude vhodný jak pro menší, tak pro větší místnosti. Koberec se vyznačuje zajímavým pleteným vzorem.

Hledáte nový koberec? Nezapomeňte zkontrolovat nabídku našeho obchodu. Najdete zde velký výběr dekorativních rohoží a koberců, v různých stylech, vzorů a barev, stejně jako z různých materiálů.

Vlastnosti produktu:

  • koberec pletený,
  • výrobek je vyroben z přírodního, odolného a příjemného na dotek juty,
  • je dokonale vhodný pro šíření pod konferenčním stolkem, židlí nebo pohovkou,
  • má rozměry 90 cm x 60 cm (délka x šířka),
  • vyznačující se zajímavým pleteným vzorem,
  • příslušenství od oceňované značky Atmosphera.

Styl:
Kategorie: Koberce
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 609,-

barva: béžová
délka (cm):: 90
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: juta
šírka (cm):: 60
tvar: obdélníkový

Další Koberce