1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Dekorační polštáře
  4. Atmosphera for kids Dětský polštář JEDNOROŽEC, bílý, 60 x 46 cm

Atmosphera for kids Dětský polštář JEDNOROŽEC, bílý, 60 x 46 cm

Polštář jednorožce, bílý, 60 x 46 cm. Zdobení a zdobení bytu může být příjemné a jednoduché! Stačí, abyste si vybrali správné příslušenství, aby ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj nebo jiný pokoj získaly zajímavý vzhled. Zvláště pozoruhodné jsou dekorativní polštáře — ty příjemné na dotek, pohodlné, stejně jako jednoduché dekorace stačí počkat na změnu interiéru vašeho domu! Podívejte se na nabídku našeho obchodu a vyberte si perfektní polštáře z řady tvarů, velikostí, vzorů a barev, které jsou k dispozici!

Hledáte výrazné příslušenství pro zdobení dětského pokoje? V tomto úkolu vám pomůže jednorožec polštář. Jedná se o produkt vysoce ceněné značky Atmosphera pro děti, která se nachází v každé dívčí místnosti. Polštář je vyroben z pěkného plastu na dotek.

Polštář má rozměry 60 cm x 14 x 46 cm (délka x šířka x výška). Tento doplněk je charakterizován zajímavým designem: tvarem jednorožce a zlatými doplňky z něj nádhernou výzdobou. Polštář je pohodlný a odolný: je dokonale vhodný pro to, aby ho položil pod hlavu nebo záda. Barevné polštáře jsou vynikající výzdobou dětské ložnice, která pomůže vytvořit v ní pohádku a magickou atmosféru ideální pro dlouhou hru.

Vlastnosti produktu:

  • jednorožec polštář,
  • bude pracovat v každé dívčí místnosti,
  • polštář je vyroben z pěkného na dotek plastu,
  • má rozměry 60 cm x 14 x 46 cm (délka x šířka x výška),
  • zajímavý design: a zlaté doplňky s ním jedinečnou výzdobu,
  • polštář je pohodlné a trvanlivé,
  • produkt vážené značky Atmosphera pro děti.

Styl:
Kategorie: Dekorační polštáře
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 576,-

barva: bílá
délka (cm):: 60
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: plast
šírka (cm):: 14
výška (cm): 46

Další Dekorační polštáře