1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Uzávěr na víno Zwilling Vacuum

uzávěr na víno Zwilling Vacuum

Život je příliš krátký na špatné víno! Co hádáte: Jak dlouho lze uchovávat víno v otevřené láhvi? Po otevření se spustí proces oxidace, který je výslovně žádoucí, zejména u červeného vína. Víno by mělo \"dýchat\", aby se uvolnil jeho buket a vůně. Příliš dlouhý kontakt se vzduchem však způsobuje, že víno během krátké doby ztrácí svou svěžest a buket. Výsledek: Víno chutná ploše a často se musí vylít už po dvou nebo třech dnech. To je nyní minulostí! Vakuová zátka na víno FRESH & SAVE díky svému inovativnímu těsnění tento proces spolehlivě zpomaluje. Umístěte designový uzávěr na hrdlo láhve a stisknutím tlačítka výkonná a praktická vakuová pumpa automaticky odsaje vzduch z láhve vína. Vůně a svěžest jsou spolehlivě zapečetěny. Takto uzavřená vína zůstanou v lednici déle čerstvá! Manipulace s bezdrátovou pumpou a vakuovou zátkou na víno je nekomplikovaná a rychlá - odzátkování v opačném směru. Vysoce kvalitní vakuová zátka na víno je vhodná nejen pro lahve s vínem: Oleje nebo šťávy si ve vakuu také mnohem déle uchovávají aroma a vitamíny. Pouze sycené nápoje nejsou vhodné pro skladování ve vakuu. Vysoce kvalitní zátka na víno je vyrobena z nerezové oceli a lze ji mýt v myčce nádobí, a proto se velmi snadno čistí.

Funkce vakua: Otevřená vína zůstávají déle čerstvá ve srovnání s běžným skladováním bez vakua: vůně a chuť jsou bezpečně zachovány.
ideální pro skladování vín, olejů a šťáv.
nevhodné pro sycené nápoje
atraktivní dekorativní uzávěr vhodný pro všechna standardní hrdla lahví na víno (vnitřní průměr 17-19 mm).
lze mýt v myčce nádobí
D/Š/V (v mm): 30/30/40
elegantní design z nerezové oceli
snadná manipulace díky inovativnímu ventilu
materiál: plast, nerezová ocel, vysoce kvalitní silikon
Snadné propojení otevřených lahví s aplikací ZWILLING Culinary World pro sledování doby trvanlivosti vín.
Bezplatná aplikace určuje dobu, do které je třeba vakuovaná vína vychutnat, a prostřednictvím funkce připomenutí včas informuje, než by víno mohlo ztratit své aroma a buket. Službu aplikace doplňují recepty, vysvětlující videa a nákupní seznam.

Styl:
Kategorie: Servírovací pomůcky
Dodání: na dotaz

Do obchodu Domio.cz 179,-

Do obchodu alza.cz 190,-

Další Servírovací pomůcky