1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Moderní
  5. Obývací pokoj Iwa, grafit/bílá/dub artisan

Obývací pokoj Iwa, grafit/bílá/dub artisan

Představujeme vám luxusní sestavu do obývacího pokoje Iwa. Tato stylová a elegantní kolekce, v sofistikované kombinaci grafitové, bílé a dub artisan barvy, přinese do vašeho domova nepřehlédnutelnou atmosféru luxusu a pohodlí.

Sestava Iwa je výsledkem pečlivého promýšlení a detailního designu. Každý kus nábytku v této kolekci je navržen s důrazem na ergonomii, aby vám poskytl maximální pohodlí a zároveň vás těšil svou odolností vůči opotřebení.

S touto kolekcí získáte nejen nádherný a stylový nábytek, ale také funkční kousky, které vám pomohou udržet váš obývací pokoj vždy uspořádaný a přehledný.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zvolte sestavu Iwa pro váš obývací pokoj. S touto elegantní a moderní kolekcí získáte nejen nábytek, který uspokojí vaše estetické požadavky, ale také kvalitní a funkční kousky, které budou majetkem vašeho domova po mnoho let.

Sestava obsahuje: skříň: 90x200x0 cm, konferenční stolek: 60x45,5x90 cm, 2x police: 90x20x15 cm,2x televizní stolky: 135x40x40 cm, komoda: 132x90x40 cm

Styl: Moderní
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 15563,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-iwa/
barevné provedení: grafit/bílá/dub artisan
kolekce: iwa
materiál: ltd/lamino
styl: moderní

Další Obývací stěny