1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Moderní
  5. Obývací pokoj Iwa, bílá/dub zlatý

Obývací pokoj Iwa, bílá/dub zlatý

Obývací pokoj Iwa představuje dokonalé spojení elegance, pohodlí a praktičnosti. Tato exkluzivní sestava do obývacího pokoje je navržena tak, aby přinesla do vašeho domova atmosféru, kterou si zamilujete. Právě tady prožijete příjemné chvíle s rodinou, nebo zde přivítáte své hosty, kteří budou jistě ohromeni kombinací bílé a zlatého dubu.

Každá součást této sestavy byla pečlivě vybrána a vše je navrženo tak, aby bylo nejen krásné, ale také funkční a praktické. Moderní design polic a stolků přináší do vašeho interiéru elegantní prvek, zatímco jejich pečlivě promyšlená konstrukce umožňuje efektivní využití prostoru.

Sestava Iwa je navíc vyrobena z kvalitních materiálů a díky preciznímu zpracování vám poskytne dlouhodobou odolnost. Tato sestava tak není jen krásným doplňkem vašeho obývacího pokoje, ale také investicí do budoucnosti, která se vám vrátí v podobě dlouhodobé spokojenosti.

Co tato sestava nabízí: 2x Police Iwa - 90x20x15 cm, Televizní stolek Iwa - 135x40x40 cm, Konferenční stolek Iwa - 60x45,5x90 cm, Regál Iwa - 50x200x40 cm, Botník Iwa - 84,5x45x41,5 cm, Komoda Iwa - 132x90x40 cm

 

Styl: Moderní
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 12352,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /studentske-pokoje-iwa/
barevné provedení: bílá/dub zlatý
kolekce: iwa
materiál: ltd/lamino
styl: moderní

Další Obývací stěny