1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Sedací soupravy
  4. Skandinávské
  5. Klasické
  6. IKKA jídelní stůl, dub sonoma/bílá

IKKA jídelní stůl, dub sonoma/bílá

Pokud se potýkáte s nedostatečným prostorem v kuchyni či jídelně, přesto nechcete ustoupit elegantnímu designu nábytku, pak je náš jídelní stůl Ikka pro vás ideální volbou. Tento stůl přináší spojení vkusu a praktičnosti do vašeho domova.Vrchní deska stolu s průměrem 70 cm je vyrobena z odolného laminátu, což znamená, že údržba je velmi jednoduchá.

Stačí jen otřít stůl vlhkým hadrem a setřít ho do sucha, a vaše jídelní místo bude vždy v bezvadném stavu. Navíc, díky průměrné velikosti stolu, se vejde snadno i do menších prostorů.Korpus stolu je vyroben z kvalitního bukového dřeva, které je namořené v krásné barvě dub sonoma. Tato kombinace materiálů dodává stolu Ikka přirozený a moderní vzhled, který se snadno začlení do různých interiérů.

Pro dokonalý dojem doporučujeme zkombinovat jídelní stůl Ikka s naší jídelní židlí Ikka, která je k dispozici ve stejném designu.A co je nejdůležitější, jídelní stůl Ikka je dodáván v demontovaném stavu, ale s přiloženým návodem na montáž, která je velice jednoduchá a rychlá. Takže si můžete snadno a rychle vytvořit to krásné jídelní místo, které jste si vždy přáli.

S jídelním stolem Ikka získáte stylový kousek nábytku, který uspokojí vaše estetické i praktické požadavky, a to i v prostorově omezeném prostředí. Nyní můžete vychutnávat své oblíbené pokrmy v pohodlí a s elegancí, která vás potěší každý den.

Styl: Klasické,Skandinávské
Kategorie: Sedací soupravy
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nabytek-Bogart.cz 10930,-

Do obchodu NP-DESIGN, s.r.o. 87,-

Do obchodu Home-point.cz 70,-

Do obchodu Dekolamp s.r.o. 59,-

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4414,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /
color: jednobarevná
délka: 0
funkce_spaní: bez funkce spaní
hloubka: 89
hmotnost: 30000.000g
kolekce: ikka
modelová řada: ikka
rozklad: ne
rozměry: 75 x 70 (v/š) - průměr 70 cm
šířka: 58
size: 58 x 52 x 89 cm
složení: plast
váha: 0.14
výrobce: immax
výška: 52

Další Sedací soupravy