1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Pohovky, gauče
  4. Moderní
  5. Pohovka VICTORIA hnědá

Pohovka VICTORIA hnědá

Pokud hledáte ideální pohovku, Pohovka VICTORIA hnědá s textilním potahem je pro vás ta pravá volba. Její elegantní hnědé provedení a moderní design se snadno začlení do jakéhokoli interiéru. Ale to není vše, co nabízí!

Sedací pohodlí je na prvním místě. Díky jádru z vlnité pružiny si budete moci užívat maximální pohodlí a oporu při každodenním odpočinku. Výška sedu 40 cm a hloubka sedu 55 cm zajišťují optimální ergonomii a komfort.

Pohovka VICTORIA vám také nabízí praktický úložný prostor, který oceníte ve chvílích, kdy budete potřebovat uložit polštáře, přikrývky nebo jiné drobnosti. Rozměry rozloženého stavu 190 × 120 cm zajišťují dostatečný prostor pro pohodlný spánek.

Pohovka je snadno rozkládací díky systému KLIK-KLAK, a pokud potřebujete návod k montáži, najdete ho v balení. Po složení do polohy k sedu jednoduše upravte krycí látku v zadní části tak, aby zakryla rozkládací mechanismus a získáte opět elegantní pohovku.

Pohovka VICTORIA hnědá je ideálním řešením pro ty, kteří hledají pohovku, která kombinuje styl, pohodlí a praktičnost. Nečekaný host? Bezstarostný odpočinek? To všechno vám poskytne tato skvělá pohovka. Nečekaný host? Bezstarostný odpočinek? To všechno vám poskytne tato skvělá pohovka. Užijte si pohodlí a šarm Pohovky VICTORIA v hnědém provedení a udělejte si radost!

Pro objednání a další informace nás neváhejte kontaktovat. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Pohovky, gauče
Dodání: vyprodáno

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 6999,-

#barva filtr: hnědá
hloubka: 90 cm
hmotnost: 55
rozkládací: ano
šířka: 190 cm
úložný prostor: ano
výška: 90 cm

Další Pohovky, gauče