1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Knihovny
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Baylar vitrína REG1W1D/100 dub monastery

Baylar vitrína REG1W1D/100 dub monastery

Tato vitrína je jedinečná svým elegantním tmavým dřevěným provedením, které jistě povýší každý prostor na útulné království. Při pohledu na ni si okamžitě uvědomíte, že jde o kus nábytku, který stojí za to mít. Jeho kombinace barev dub monastery vytváří dojem nadčasové krásy, která se snadno začlení do jakéhokoli stylu vybavení obývacího pokoje.

Tato vitrína je rozdělena na dvě části, což znamená, že získáte dostatek úložného prostoru, abyste mohli organizovat a vystavit své oblíbené dekorační předměty a suvenýry. Levá část vitríny obsahuje tři police, z nichž jedna je prosklená. To znamená, že můžete vystavit ty nejcennější kousky, které si přejete ukázat světu, a LED osvětlení, které je součástí vitríny, ještě podtrhuje atmosféru a dodá celému prostoru nádhernou jiskru.

Napravo najdete další tři police, což vám dává dostatek prostoru pro uložení knih, váz, nebo čehokoli jiného, co byste chtěli mít rychle k dispozici. A nejlepší na tom je, že vitrína Balyar je dodávána v demontu, takže montáž je snadná a bezproblémová.Ale to není vše. Kolekce Balyar zahrnuje i další kusy nábytku, jako je televizní stolek, komoda a police, které se můžete rozhodnout přidat a vytvořit tak harmonický celek ve vašem obývacím pokoji.

Všechny kusy jsou navrženy s ohledem na praktičnost a estetiku, a to i do nejmenšího detailu.Pokud tedy hledáte elegantní a praktickou kolekci nábytku, která se bude krásně vyjímat v klasicky i moderně vybaveném obývacím pokoji, není co řešit. Kolekce Balyar je tím pravým řešením pro vás. A navíc, s tichým dovíráním dvířek si budete užívat nejenom krásu, ale i pohodlí. Vaše domácnost si to zaslouží.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Knihovny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 4624,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-baylar/
barevné provedení: dub monastery
délka: 40
hloubka: 40 cm
hmotnost: 55,25 kg
kolekce: baylar
materiál: ltd, lamino
modelová řada: baylar
osvětlení: led
rozměry: 147 x 99,5 x 40
šířka: 92,5 cm
výška: 147 cm

Další Knihovny