1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Sedací soupravy
  4. Moderní
  5. Rohová sedací souprava Scandi II, pravá kůže Zvolte stranu sed. soupravy: Levá strana, Vyberte čalounění kůže: Madras 214 pistacio
Rohová sedací souprava Scandi II, pravá kůže Zvolte stranu sed. soupravy: Levá strana, Vyberte čalounění kůže: Madras 214 pistacio - Nábytek Natali s.r.o.

Rohová sedací souprava Scandi II, pravá kůže Zvolte stranu sed. soupravy: Levá strana, Vyberte čalounění kůže: Madras 214 pistacio

Toužíte po nábytku, který je nejen stylový, ale také funkční? Máme pro vás ideální řešení! Naše rohová sedací souprava Scandi II v pravé kůži přináší pohodlí a praktičnost do vašeho obývacího pokoje.

Naše Scandi II rohová sedací souprava je vybavena úložným prostorem a rozkladem pro příležitostné spaní, což z ní činí skvělou volbu pro ty, kteří chtějí ušetřit místo. Rozkladem v druhé polovině sedačky vzniká plocha na spaní o velikosti 228 x 125 cm. Máte na výběr mezi levým a pravým provedením, takže si můžete vybrat to, které nejlépe vyhovuje vašemu prostoru.

Sedací souprava je vyrobena z odolné vlnité pružiny Bonell a kvalitní HR pěny. Je to elegantní a moderní kousek nábytku s pohyblivými záhlavníky pro maximální pohodlí. Představte si, jak se po náročném dni pohodlně usadíte na vaši novou rohovou sedací soupravu Scandi II, relaxujete a užíváte si přitom luxusný pocit pravé kůže.

Přestavte svůj obývací pokoj a přidejte do něj špetku luxusu s naší rohovou sedací soupravou Scandi II. Navštivte náš e-shop a objednejte si tuto elegantní sedací soupravu hned dnes. Užijte si pohodlí, elegance a praktičnosti v jednom kuse nábytku.

Styl: Moderní
Kategorie: Sedací soupravy
Dodání: do měsíce

#barva filtr: červená
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-scandi/
barevné provedení: vienna 1
hloubka: 173 cm
informace: za příplatek lze objednat i v pravé kůži
materiál: hr pěna
možnost volby jiného potahu: ano
plocha na spaní: 228 x 125 cm
potah: pravá kůže
rozkládací: ano
šířka: 304 cm
typ sedací soupravy: rohová, rozkládací
úložný prostor: ano
výběr čalounení: potah podle obrázku
vyberte čalounění kůže: madras 201 white / bílá / kůže
výška: 90 cm
výška sezení:
zvolte stranu sed. soupravy: levá strana

Další Sedací soupravy