1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Rustikální
  5. Klasické
  6. Moderní
  7. Skříň 2dveřová CORONA vosk

Skříň 2dveřová CORONA vosk

Elegance a dokonalá funkčnost se spojují v naší skvostné 2dveřové šatní skříni CORONA vosk. Tato nádherná skříň je vyrobena z masivu borovice a zdobena voskovaným medovým odstínem, který dodává vašemu interiéru teplý a přívětivý vzhled.

S CORONA vosk 2dveřovou skříní získáte nejen nádherný kus nábytku, ale také praktické úložné řešení pro váš šatník. Skříň je vybavena šatní tyčí, na kterou můžete pověsit své oblíbené outfity, a také poličkami na klobouky, což vám umožní udržet své klobouky v pořádku a snadno přístupné.

Jemné kovové ozdobné úchytky přidávají skříni CORONA vosk elegantní a rustikální vzhled. Tento kus nábytku se snadno začlení do různých interiérových stylů, od tradičního až po moderní, a bude skvělým doplňkem do vaší ložnice nebo šatny.

S CORONA vosk 2dveřovou skříní získáte nejen krásný nábytek, ale také praktický a prostorný úložný prostor pro vaše šaty, klobouky a další osobní věci. Investujte do kvality a krásy s naší šatní skříní CORONA vosk a zlepšete svůj domovový interiér ještě dnes!

Styl: Moderní,Klasické,Rustikální
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: do 2 týdnů

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 8799,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-corona/
barva: medová
délka: 104
hloubka: 56 cm
hmotnost: 45
kolekce: corona
materiál: vosk
povrch: voskováno
šířka: 104 cm
výška: 205 cm

Další Šatní skříně