1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Vitríny
  4. Elegantní ze třech stran prosklená vitrína Revada

Elegantní ze třech stran prosklená vitrína Revada

Elegantní ze třech stran prosklená vitrína Revada je ideální pro vystavení vašich nejcennějších kousků, ať už je to porcelán po babičce, sběratelské předměty nebo cokoliv jiného, co si zaslouží zvláštní pozornost. Tato vitrína je prosklená ze tří stran, což umožňuje prohlížet vystavené předměty z různých úhlů a dodává jim nový rozměr.

Vitrína Revada je vybavena jednodveřovým otvíráním a třemi vloženými policemi, které poskytují dostatek prostoru pro uskladnění vašich předmětů. Ve spodní části vitríny se nachází nenápadná pojízdná zásuvka, kam si můžete uložit drobnosti.

Tato vitrína je vyrobena z kvalitního LTD materiálu, který je odolný vůči mechanickému opotřebení, poškrábání i pronikání vlhkosti. Navíc se pyšní dlouhou životností a nenáročnou povrchovou údržbou.

Vitrína Revada je dostupná v decentním přírodním dekoru tmavého dubu lefkas, který dodá vašemu interiéru elegantní a sofistikovaný vzhled. Tuto vitrínu můžete také doplnit dalším nábytkem z kolekce Revada, který je vyveden v tomtéž designu. Celkové rozměry vitríny jsou 70 cm (šířka) x 186 cm (výška) x 44 cm (hloubka).

 

Styl:
Kategorie: Vitríny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 5917,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-revada/
barevné provedení: dub lefkas tmavý
hloubka: 44 cm
kolekce: revada
šířka: 70 cm
styl: rustikální
úchyt: kov - mosaz
výška: 186 cm
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Vitríny