1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Obývací stěna Roma

Obývací stěna Roma

Zvládnete mnoho úkolů s námi a naším skvělým nábytkem! Pokud hledáte dokonalý doplněk pro váš obývák, který spojuje styl a praktičnost, představujeme vám naši obývací stěnu Roma.

Obývací stěna Roma je vyrobena s ohledem na každý detail a pečlivě promyšleným designem. Její ergonomický tvar a špičková odolnost vůči opotřebení zaručují, že tento kousek nábytku vydrží roky a roky. A nejen to, Roma také nabízí širokou škálu stylů a barevných variant, takže si můžete vybrat tu pravou pro vaše individuální potřeby a vkus.

Ale co obývací stěna Roma skutečně odlišuje od ostatních je její kombinace elegance a funkčnosti. Roma je nejen krásná na pohled, ale také skutečně praktická. Její široký výběr úložných prostor a skříněk umožňuje uskladnit veškeré potřebné předměty a zařízení. Ať už potřebujete místo pro televizor, knihy nebo dekorační předměty, Roma má pro všechno místo.

Tak neváhejte a zvolte obývací stěnu Roma pro svůj obývací pokoj. Udělejte z vašeho domova místo, kde se budete cítit dobře a kde budete moci relaxovat po náročném dni. Rozměry celé obývací stěny Roma jsou (šířka, výška, hloubka) 300 x 194 x 53 cm. 

 

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 14829,-

#barva filtr: šedá
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-roma/
barva dvířek: bílý lesk/šedý mat
hloubka: 53 cm
kolekce: roma
korpus: jasan
materiál: pvc - ltd, lamino
osvětlení: ano
šířka: 300 cm
sklo: ano
styl: moderní
výška: 194 cm

Další Obývací stěny