1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Obývací stěny
  4. Moderní
  5. Moderní obývací sestava Frida

Moderní obývací sestava Frida

Obývací sestava Frida představuje harmonickou kombinaci elegance a funkčnosti, která se dokonale hodí do každého moderního obýváku. Tato sestava je navržena s ohledem na vaše potřeby a životní styl, a to díky jejímu promyšlenému designu a pečlivě vybraným materiálům. Každý prvek obývací sestavy Frida byl pečlivě vybrán a sestaven tak, aby vám poskytl maximum komfortu a zároveň splnil všechny vaše požadavky na skladování a estetiku.

Sestava Frida je vybavena širokou škálou praktických a stylových prvků. Skříň a vitrína nabízejí dostatek místa pro uložení vašich osobních věcí a dekorací, zatímco TV stolek a konferenční stolek vytvářejí ideální prostor pro relaxaci a zábavu. Všechny prvky jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální funkčnost a zároveň dodržovaly elegantní a moderní vzhled.

Obývací sestra Frida obsahuje tyto elementy a rozměry: Vitrína W2D, rozměry: výška: 185 cm, šířka: 91 cm, hloubka: 40 cm (možnost osvětlení za příplatek), skříň S1D, rozměry: výška: 185 cm, šířka: 47,5 cm, hloubka: 40 cm, TV stolek RTV2D2S, rozměry: výška: 68 cm, šířka: 179 cm, hloubka: 40 cm a konferenční stolek ST: rozměry: výška: 42,6 cm, šířka: 80 cm, hloubka: 80 cm.

Styl: Moderní
Kategorie: Obývací stěny
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 13371,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-frida/
barevné provedení: dub riviera
doporučené dovybavení: led osvětlení
kolekce: frida
materiál: ltd lamino
styl: moderní
zvolte osvětlení: bez osvětlení

Další Obývací stěny