1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Sedací soupravy
  4. Sedací souprava Mikeli Barevné provedení: inari 24 GR1, Zvolte stranu sed. soupravy: Levá strana
Sedací souprava Mikeli Barevné provedení: inari 24 GR1, Zvolte stranu sed. soupravy: Levá strana - Nábytek Natali s.r.o.

Sedací souprava Mikeli Barevné provedení: inari 24 GR1, Zvolte stranu sed. soupravy: Levá strana

Vítáme vás na našem eshopu, kde máme pro vás připravenou rohovou rozkládací pohovku Mikeli. Tato velmi pohodlná sedací souprava bude skvělým doplňkem do vašeho obývacího pokoje, kde se schází celá rodina k trávení volného času.

Sedadlo pohovky Mikeli je vybaveno jádrem z vlnitých pružin a pěnou, což zajišťuje maximální pohodlí při sezení. Pokud máte potřebu ubytovat hosty nebo si užít pohodlný spánek u televize, tato pohovka se snadno rozkládá na lůžko o rozměrech 206 x 120 cm.

Jednou z hlavních výhod pohovky Mikeli je její úložný prostor, kde si můžete uschovat lůžkoviny, sezónní oblečení nebo jiné věci, které potřebujete mít po ruce, ale zároveň je nechcete mít na očích. Tato pohovka je dostupná v levé i pravé variantě a můžete si také vybrat z různých barevných provedení.

Stabilitu a pevnost této pohovky zajišťují dřevěné nožky, které jsou zároveň zajímavým designovým prvkem. Pokud tedy hledáte pohodlnou, praktickou a navíc stylovou sedací soupravu do svého obývacího pokoje, je rohová rozkládací pohovka Mikeli tím pravým výběrem. Neváhejte a objednejte si ji ještě dnes!

 

Styl:
Kategorie: Sedací soupravy
Dodání: do měsíce

#barva filtr: modrá
barevné provedení: royal velvet 1 pearl / šedá / látka
hloubka: 158 cm
materiál: pur pěna
nožičky: dřevěné
plocha na spaní: 206 x 120 cm
rozkládací: ano
šířka: 228 cm
typ sedací soupravy: rohová, rozkládací
úložný prostor: ano
výběr čalounení: lira 1202 / hnědá / látka
výška: 90 cm
výška sezení: 40 cm
zvolte stranu sed. soupravy: levá strana

Další Sedací soupravy