1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Taburet
  4. Skandinávský
  5. Moderní
  6. Atmosphera Pouf na sedadlo s úložným prostorem, velká, černá barva

Atmosphera Pouf na sedadlo s úložným prostorem, velká, černá barva

Pouf na sedadlo s úložným prostorem, velká, černá barva. Pokud vytvoříte žebříček nejoblíbenějších prvků interiérové dekorace a dekorace posledních sezón, určitě by to začalo s obláčky. Tyto malé kusy nábytku dělají skutečný rozruch v (na) obývacích pokojích a dalších místnostech. Jejich kouzlo spočívá v praxi na jedné straně — pouf vytváří další prostor k sezení s malou velikostí, který se vejde i do malého prostoru, a na druhé straně — množství modelů, barev a tkanin umožňuje zvolit tento stylový a krásný doplněk k mnoha aranžmá. V našem obchodě najdete bohatý sortiment nejrůznějších modelů pouf - vyberte si ten správný pro vás!

Sedadlo pouf s úložným prostorem, velký je krásný design značky Atmosphera Créateur d\'intérieur. Pouf má rozměry: Atmosphera Créateur d\'intérieur - ideální i pro malou chodbu, obývací pokoj nebo ložnici, sloužící jako lavice pro posezení pro dva. Tento malý kus nábytku bude také skvělý jako další úložný prostor, například pro časopisy, přikrývky nebo polštáře a jako zajímavý přízvuk v místnosti.

Elegantní, tmavé barvy dokonale zapadají do interiéru vyzdobeného ve skandinávském, moderním nebo půdním stylu. Pevné zpracování zajišťuje trvanlivost a trvanlivost nábytku. Pouf je skvělým doplňkem působícím jako výrazný přízvuk — barva nebo styl.

Vlastnosti produktu:

  • Sedací pouf s úložným prostorem, velký
  • , v klidných, chladných barvách
  • , rozměry výrobku: délka 76 cm, výška 38 cm, hloubka 38 cm
  • , příslušenství ve skandinávském, moderním nebo půdním stylu,
  • ideální pro obývací pokoj nebo chodbu
  • . značka Atmosphera Créateur d\'intérieur.

Styl: Moderní,Skandinávský
Kategorie: Taburet
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 761,-

barva: černá
délka (cm): 76
délka (cm):: 76
dominantní barva: černá
dominantní materiál: polyester
šírka (cm): 38
šírka (cm):: 38
tvar: obdélníkový
výška (cm): 38

Další Taburet