1. InHaus.cz
  2. Podlahy, okna a dveře
  3. Záclony a závěsy
  4. Provence
  5. Douceur d\'intérieur Okenní závěs LORATTitude, 140 x 260 cm, krémová šedá
Douceur d\'intérieur Okenní závěs LORATTitude, 140 x 260 cm, krémová šedá - EMAKO.CZ s.r.o.

Douceur d\'intérieur Okenní závěs LORATTitude, 140 x 260 cm, krémová šedá

Okenní závěs LORATTitude, 140 x 260 cm, krémová šedá, Douceur d\'intérieur. Je to zajímavý prvek kombinující praktické a dekorativní funkce současně. Za prvé, záclony umožňují nastavit osvětlení v místnostech — v závislosti na denní době nebo preferencích, záclony mohou snížit intenzitu příchozích paprsků, což je jemnější a měkčí nebo dokonce zcela ztmavit místnost — například, když chcete během dne sledovat televizi nebo v noci.

Za druhé, záclony jsou jedinečným prvkem výzdoby - mají obrovský dopad na uspořádání místnosti. Okenní závěsy vytvářejí dojem pohody a vytvářejí silný barevný přízvuk. Závěsy jsou proto nejrychlejší a snadný způsob, jak přeměnit místnost: jednoduše změňte záclony a vyberte několik odpovídajících doplňků, jako jsou dekorativní polštáře a kryty hrnců. Místnost tak získává zcela jiný charakter!

Okenní závěs na příchytkách Loratitude je designem francouzské značky Douceur d\'intérieur. Záclona je široká 140 cm a dlouhá 260 cm. Jedná se o poměrně univerzální velikost, která bude pracovat se standardní výškou 250 cm. Závěs je vybaven závěsnými příchytky, které jsou vhodnou volbou pro montáž na závěsnou tyč.

Záclona je vyrobena z vysoce kvalitního polyesteru,který je odolný proti vyblednutí a zároveň účinně blokuje sluneční paprsky. Výrobek lze umýt v pračce při maximální teplotě 30 stupňů Celsia. Podívejte se na širokou škálu okenních závěsů k dispozici v našem obchodě a vyberte správný vzor a barvu pro váš byt!

Vlastnosti produktu:

  • Okenní závěs Loratitude,
  • výrobek z francouzské značky Douceur d\'intérieur,
  • rozměry výrobku: 140 cm a délka 260 cm,
  • vhodné pro instalaci na rovnátka, vyrobené
  • z vysoce kvalitního polyesteru.

Styl: Provence
Kategorie: Záclony a závěsy

barva: béžová
délka (cm): 140
délka (cm):: 140
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: polyester
počet kusů v sadě: 1
výška (cm): 260
způsob zavěšení: smyčky

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Záclony a závěsy
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Záclony a závěsy