1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skříně a skříňové systémy
  4. Provence
  5. 5five Simply Smart Zásuvková skříň, mobilní úložný stojan, dřevěná skříň se 3 zásuvkami

5five Simply Smart Zásuvková skříň, mobilní úložný stojan, dřevěná skříň se 3 zásuvkami

Zásuvková skříň je takový prvek zařízení, který nejen dokonale doplňuje interiér, ale je také velmi praktickým řešením . Když nám chybí prostor ve skříni pro oblečení, ložní prádlo nebo jiné věci, a nevidíme potřebu nepořádek prostor s jiným šatní skříní, tato komoda je nejlepší způsob, jak ven ze situace, která řeší náš problém. Můžeme jej umístit do ložnice, v obývacím pokoji nebo na chodbě - všude tam, kde je pro nás vhodné ji používat. Zásuvková skříň není jen zásuvkami, ale také pro některé možná především stolní deska, na které můžeme uspořádat květiny nebo jiný ornament, který učiní pokoj útulnější.

Zásuvková skříň na kolečkách od francouzského výrobce je výrobek, který byl vyroben tak, aby splňoval všechny vaše požadavky. Jednoduchý, všestranný design, lehký design, tři pohodlné zásuvky pro ukládání. Můžeme snadno změnit umístění zásuvkové skříně tím, že hledáme dobré místo v domě. Odnímatelné zásuvky jsou také velkým plusem a snadností, zejména při čištění jejich interiéru.

Sníte o více úložného prostoru doma? Váš rozpočet a zónování pro nový nábytek je omezená a textilní skříň není vrcholem vašich snů? Vyberte si pro sebe zásuvku, která vás zbaví dalšího přemýšlení o tomto problému.

Vlastnosti produktu:

  • komoda, mobilní úložný stojan, dřevěná skříň se 3 zásuvkami,
  • další úložný prostor za dobrou cenu,
  • vynikající produkt od 5pěti Simple Smart.

Styl: Provence
Kategorie: Skříně a skříňové systémy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 2399,-

barva: béžová
další vlastnosti: na kółkach
délka (cm): 34
délka (cm):: 34
dominantní barva: béžový
dominantní materiál: mdf
šírka (cm): 30
šírka (cm):: 30
tvar: obdélníkový
výrobce: five
výška (cm): 82

Další Skříně a skříňové systémy