1. InHaus.cz
  2. Ložnice
  3. Komody
  4. Moderní
  5. Moderní komoda Werso W6

Moderní komoda Werso W6

Komoda Werso je navržena tak, aby se dokonale hodila do interiéru laděného do přírodních odstínů. Tato komoda disponuje třemi pod sebou umístěnými zásuvkami a boční skříňkou s vloženou policí. Díky tomu získáte dostatek prostoru na uložení oblečení, doplňků a dalších věcí, které by jinak zaplnily vaši šatní skříň.

Komoda Werso má elegantní podlouhlé úchyty na dvířkách a čelech šuplíků, které barevně ladí s nízkými podpůrnými nožkami ve spodní části. Tento designový prvek dodává komodě moderní a vkusný vzhled, který se skvěle hodí do každého interiéru.

Navíc, ideální výška horní desky komody umožňuje vystavení fotografií, dekorací nebo rostlin, které vaši místnost okamžitě zútulní a dodají jí osobní nádech.

Při výrobě komody Werso bylo použito kvalitního lamina, které se vyznačuje mimořádnou odolností vůči mechanickému poškození, tvarovou stálostí a neměnností původního zbarvení. Jeho hladký povrch je navíc velmi nenáročný na údržbu, což vám ušetří čas a starosti.

Pokud hledáte další nábytek ve stejném stylu, nezapomeňte se podívat na další komponenty označené jako Werso v naší nabídce. S komodou Werso získáte nejen praktické úložné řešení, ale také stylový kousek nábytku, který skvěle doplní váš domov. 

Styl: Moderní
Kategorie: Komody
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 3895,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /detske-pokoje-werso/
abs: ano
barevné provedení: dub riviera / bílá briliantová / antracy
hloubka: 46 cm
kolekce: werso
materiál: ltd lamino
šířka: 120 cm
styl: moderní
výška: 89,5 cm

Další Komody