1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Odkládací stolky
  4. Moderní
  5. Stojan s polici a zásuvkou, 40 x 30 x 33 cm, bílý, ZELLER

Stojan s polici a zásuvkou, 40 x 30 x 33 cm, bílý, ZELLER

Stojan s polici a zásuvkou, 40 x 30 x 33 cm, bílý od německé značky ZELLER. Jakákoli police nebo stůl v místnosti je praktickým doplňkem interiéru, který vytváří místo pro odkládání věcí, stejně jako dekorativní prvky. Nabídka stojanu s polici a zásuvkou je originální design německého designéra, který najde všestranné použití u nás doma.

Navrhovaná police se zásuvkou bude použita jako zásuvková skříň pro ložnici nebo komoda pro chodbu, dětský pokoj nebo vestibul. Pokud oceníte jedinečný design na stejné úrovni jako funkčnost, tento produkt vás jistě osloví. Tato skříň se zásuvkou má schopnost kombinovat jednotlivé segmenty . Takže můžeme vytvořit libovolnou konfiguraci doplněnou barevnými akcenty polic.

Moderní komoda bude skvělá pro ukládání malých předmětů, hraček nebo malých předmětů šatníku. Můžete úspěšně umístit noční světlo, položit na něj knihu, hodinky nebo čajový hrnec. Díky tomuto designu vám tento kus nábytku pomůže při organizaci prostoru a usnadní udržování pořádku v domě. Stojan s polici a zásuvkou je vysoce kvalitní nábytek, vyrobený s důrazem na detail. Určitě vytvoří jedinečný úložný prostor ve vaší domácnosti.

Vlastnosti produktu:

  • stojan s policí a zásuvkou pro skladování.
  • všestranné použití doma.
  • další prostor pro ukládání a ukládání předmětů;
  • rozměry nábytku: 40 x 30 x výška 33 cm,
  • možnost propojení jednotlivých segmentů,
  • Značkový výrobek od německé firmy ZELLER.

Styl: Moderní
Kategorie: Odkládací stolky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1094,-

barva: bílá
délka (cm): 40
délka (cm):: 40
dominantní barva: bílá
dominantní materiál: mdf
počet polic: 1
šírka (cm): 30
šírka (cm):: 30
výška (cm): 33

Další Odkládací stolky