1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Dózy a nádoby na potraviny
  4. Skleněná nádoba na koření, průměr 5 x 8,5 cm, modrá, ZELLER

Skleněná nádoba na koření, průměr 5 x 8,5 cm, modrá, ZELLER

Skleněná nádoba na koření, průměr 5 x 8,5 cm, modrá, ZELLER. Kontejnery na potraviny jsou nejlepším patentem pro zachování pořádku v kuchyňských zdrojích. Existují samozřejmě lidé, kteří se snaží koupit co nejméně jídla pro sklad, aby se nezkazilo a zbytečně nezabíralo místo v kuchyni. S tímto přístupem je mnohem jednodušší udržet prostor určený k vaření v pořádku.

Nicméně ani minimalismus, ani moudré plánování nákupů nám nedovolí vyhnout se ukládání určitých potravin v kuchyňských skříních. Kdo z nás používá celou balení rýže nebo těstovin na jednu večeři? Kdo potřebuje kilogram mouky k přípravě těsta? Sůl, cukr, bylinky nebo jiné koření nepatří do skupiny produktů, které jsme schopni použít za jeden den. To je důvod, proč v každé kuchyni potřebujete dobré místo pro ukládání sypkých potravin.

Kontejner na koření Zeller je nejen pohodlnou věcí pro uložení všech produktů, které potřebujete během vaření, ale také fantastickou výzdobou pro naši kuchyni. Celá sbírka je vyrobena ze skla, což je nejlepší materiál pro skladování potravin. Kontejnery jsou k dispozici v nádherných pastelových barvách a v každém z nich je okno, kterým můžete vidět, co je uvnitř. Takový patent nám ušetří spoustu času a je další estetickou výhodou.

Chcete osvěžit vzhled vaší kuchyně bez velké opravy? Malé předměty vybavení jsou nejlepší v tomto. Skladovací kontejnery Zeller jsou odpovědí na vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • skleněný kontejner na koření v modré barvě,
  • nejlepší patent na udržení pořádku,
  • kuchyňské dekorace,
  • produkt od německé značky ZELLER.

Styl:
Kategorie: Dózy a nádoby na potraviny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 120,-

barva: modrá
dominantní barva: modrý
dominantní materiál: sklo
kontakt s jídlem: kontakt z żywnością
průměr (cm): 5
tvar: kulatý
výška (cm): 8,5

Další Dózy a nádoby na potraviny