1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Vázy na květiny
  4. Rustikální
  5. Skandinávské
  6. Provence
  7. Atmosphera Váza kulatá pro broušené vázy, sklo, barva khaki, O 33 cm

Atmosphera Váza kulatá pro broušené vázy, sklo, barva khaki, O 33 cm

Čerstvé řezané květiny jsou senzačnía elegantní výzdobou domu kdykoliv během roku a pro každou příležitost. Dobře zvolená váza může být správně tlumeným zázemím pro kytici nebo sama o sobě být dekorací stolu. Jedná se o jednoduchý způsob, jak přinést svěžest a styl do každé místnosti.

Francouzská značka Atmosphera vytvořila řadu skleněných váz v mnoha velikostech a tvarech. Tlusté průsvitné sklo v zemních barvách se dokonale hodí do interiéru v průmyslových, skandinávských, rustikálních nebo jiných stylech. Díky tomu je květinová váza perfektní nápad na dárek pro kolaudační nebo pro ženu v domácnosti, pro každou jinou příležitost — na svátky, den žen, den matek.

Nepravidelný, neobvyklý tvar přitahuje oko a dělá vázu jedinečnou. Úzký otvor usnadňuje položení kompozice i z malého množství květin a rostlin. Díky tomu je váza stabilnější — ani po pytli z ní voda tak snadno neteče. Díky svému jednoduchému designubude dekorativní váza dokonalým základem pro zdobení domu pro každou sezónu. Uspořádat v něm první jarní rostliny, například tulipány, v létě - shromážděné květiny a trávy s rukama, na podzim dát na složení pestrobarevných listů s přídavkem horského popela a v zimě používat jehličnaté větvičky a kužely.

Vlastnosti produktu:

  • kulatá váza pro řezané květiny, sklo, khaki barvy,
  • nepravidelný tvar vytváří dojem, že výrobek je řemesel,
  • vyrobené z tlustého, odolného skla,
  • ve stínu khaki,
  • Rozměry: průměr 33 cm
  • skvělý a všestranný nápad na dárek.
  • produkt francouzské značky Atmosphera.

Styl: Provence,Skandinávské,Rustikální
Kategorie: Vázy na květiny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1499,-

barva: zelená
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: sklo
průměr (cm): 33
výška (cm): 33

Další Vázy na květiny