1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Závěsné dekorace
  4. Atmosphera Dekorace dětského pokoje, závěsná dekorace pro děti, šedý mrak

Atmosphera Dekorace dětského pokoje, závěsná dekorace pro děti, šedý mrak

Dekorace pro dětský pokoj, závěsná dekorace pro děti, šedý mrak od Atmosphera pro děti je okouzlující výzdobou dětského pokoje ve tvaru mraku. Obsahuje dvě mraky, větší bílou a menší šedou, z níž visí malé dešťové kapky. Celý je vyroben s velkou pozorností k detailu a vypadá velmi okouzlující. Jemné barvy přinášejí do interiéru klidnou, uklidňující náladu. Budou dokonale harmonizovat s uspořádáním dětské ložnice, kde by měly být tlumené barvy použity k zajištění pohodlných podmínek spánku dítěte.

Dekorace je vhodná pro zavěšení na stěnu nebo strop, kde bude volně viset. Dekorace není těžká, může být zavěšena na dvou malých hřebících nebo hácích, takže můžete okamžitě změnit pokoj vašeho dítěte. Bude to vypadat skvěle visel nad dětskou postýlkou nebo komodou. Je dokonce ideální pro malý dětský pokoj .

Oblaková dekorace je jemná dekorace, která nepřekonává interiér, ale spíše doplňuje jeho výzdobu a dá jí dotek milosti. To bude jistě apelovat na jakékoliv batole. Ve správně vyzdobeném pokoji bude vaše dítě ráda trávit čas a rozvíjet svůj talent. Jedná se o výběr vhodného příslušenství, které vytváří v interiéru dobrou, příjemnou atmosféru, ve které se domácnost cítí pohodlně. Díky krásné pastelové výzdobě získá váš dětský pokoj nádherný charakter a teplou domácí atmosféru .

Vlastnosti produktu:

  • závěsná dekorace pro děti,
  • mrak s deštěm, vyrobený s velkým důrazem na detail
  • , měkké pastelové barvy
  • , ideální pro dětský pokoj,
  • okouzlující dekorace pro
  • batole pokoj,
  • produkt slavné značky Atmosphera pro děti.

Styl:
Kategorie: Závěsné dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 189,-

barva: šedá
délka (cm): 24
délka (cm):: 24
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: mdf
výška (cm): 58

Další Závěsné dekorace