1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Zrcadla
  4. Glamour
  5. Klasická
  6. Atmosphera Dekorativní závěsné zrcátko ETE 30 cm

Atmosphera Dekorativní závěsné zrcátko ETE 30 cm

ETE závěsné zrcadlo 30 cm od Atmosphera je vyrobeno s maximální pozorností k detailu, takže vypadá velmi působivě. Zrcadlový design je inspirován eklektickým designem, dokonale se hodí do romantických ženských uspořádání a klasických interiérů, kde bude krásná a stylová výzdoba. Zrcadlo s okouzlujícím designem přitahuje pozornost a dodává interiéru jedinečnou atmosféru.

Zrcadlo je ideální jako dekorace v ložnici nebo v koupelně. Má roztomilé okraje, které dodávají ženskost a romantický styl do vašeho interiéru. Zrcadlo je extrémně funkční, umožní vám vytvořit dokonalý make-up, a to jak každodenní, tak večerní. Bude také užitečné při pokládce vlasů a díky dostatečně velkému zrcadlovému prostoru vytvoříte neobvyklý účes a každé vlasy budou dokonale položeny. Jedná se o vynikající gadget, který každá žena, která se stará o její vzhled, bude milovat. Bude

také dokonale fungovat v koupelně, kde bude užitečné při všech kosmetických procedurách. S pomocí zrcadla Atmosphera se dokonale postaráte o vaši krásu. Nebudete strašná žádná cesta, ani pro obchodní večeři, ani přátelské grilování a přípravy na ně se stanou zvláštním potěšením. Budete okouzlí každého s dokonalým make-upem a dokonalým účesem.

Vlastnosti produktu:

  • Dekorativní zrcadlo s třásněmi,
  • ideální pro ložnici,
  • zvláště užitečné pro make-up a vlasový styling,
  • zrcadlo s úžasným designem,
  • ideální pro klasické interiéry a romantické ženské uspořádání, produkt
  • známé značky Atmosphera.

Styl: Klasická,Glamour
Kategorie: Zrcadla
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 399,-

barva: hnědá
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: bavlna
průměr (cm): 30
tvar: kulatý
výška (cm): 62

Další Zrcadla