1. InHaus.cz
  2. Jídelna
  3. Servírovací pomůcky
  4. Provence
  5. Secret de Gourmet Servírovací sada na sýry , 5 ks, 30x28 cm

Secret de Gourmet Servírovací sada na sýry , 5 ks, 30x28 cm

Sýrový talíř s noži, 5 ks, 30x28 cm od renomované francouzské značky Secret de Gourmet vám usnadní pořádání nezapomenutelných večírků. Chcete, aby se váš domov stal místem pro jedinečné setkání a nejlepší události v této oblasti? Chcete se stát pravou duší společnosti a největším hostitelem v okolí? Ujistěte se, že jste si udělali bezkonkurenční sadu pro podávání sýrů.

Nejen dobrá hudba a vynikající alkohol, ale především senzační jídlo vytváří jedinečnou atmosféru akce. Nic nemůže potěšit hosty jako ty nejlepší druhy sýrů. Oceňováni Francouzi po celá léta, oni také získali srdce Poláků, od ostrého čedaru až po mírné gouda a jemné kozí sýry budou perfektní předkrm v každém případě . Vynikající chuť a tání v ústech jistě dobýt srdce vašich hostů.

Sada se skládá z velkého bambusového sýra servírovacího prkna, tří funkčních řezných nožů a menší skleněné desky. Celý byl vyroben s výjimečnou přesností a důrazem na detail, takže vaše hosty potěší dokonalou prezentací pokrmu. Vysoce kvalitní materiály zajišťují pevnost a spolehlivost výrobku a jeho dlouhou životnost. Výrobky Secret de Gourmet jsou samy o sobě třídou, vyznačující se jednoduchým, ale krásným designem, skvělou funkčností a spolehlivostí.

Vlastnosti produktu:

  • bambusová deska,
  • ideální pro večírky,
  • vyrobené s přesností a důrazem na detail,
  • vyrobené z nejkvalitnějších materiálů,
  • silné a pevné výrobky,
  • zaručené dlouhodobé používání,
  • renomovaný produkt Brand Secret de Gourmet.

Styl: Provence
Kategorie: Servírovací pomůcky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 559,-

délka (cm): 30
dominantní barva: hnědý
dominantní materiál: bambus
šírka (cm): 28

Další Servírovací pomůcky