1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Klasické
  5. Atmosphera Kroužkové fotoalbum, 80 fotek, černá barva

Atmosphera Kroužkové fotoalbum, 80 fotek, černá barva

Album na spirále, 80 fotek, černá odrenomované firmy Atmosphera je nyní k dispozici v naší nabídce. Vzpomínáte si na dobu, kdy jste se s rodinou posadili ke stolu, otevřeli nejstarší album, které jste našli ve skříni své babičky, a sledovali jste fotky společně? Pak jste se setkali se všemi svými vzdálenými příbuznými při pohledu na černobílé fotografie. Fotografie jsou také jedním z příjemnějších způsobů, jak zastavit okamžik a prohlížet po letech přinášejí spoustu euforie a skvělých vzpomínek.

V dnešní době sotva někdo vezme velký fotoaparát na dovolenou a všechny fotografie se vejdou do malého telefonu. Můžete je však stále volat a skrýt je do krásného alba, aby všechny vzpomínky a dobrodružství mohly být zmíněny později u stolu. Album Atmosphera Créateur d\'intérieurjetaké hmatovým a vizuálním zážitkem: texturovaný obal, jemný papír a lesklý povrch fotografických stránek, díky nimž vaše fotografie vypadají ještě krásnější.

Můžete také dátfotoalbum na spirálovémfotoalbu svým blízkým - je to ideální dárek pro každou příležitost, ať už je to Valentýna, narozeniny nebo rodinné oslavy. Elegantní design a černé, klasické barvy dělají album zapůsobí svou klasikou, ale současně to není triviální ve svém stylu. Praktická velikost umožňuje pohodlné skladování. Několik barev a vzorů z čeho vybírat.

Vlastnosti produktu:

  • elegantní album s rozměry: L. 22 x d. 2,5 x V. 14 cm,
  • obdélníkový tvar,
  • Barva: černá.
  • počet fotografií v albu: 80,
  • hladký kryt v jedné barvě,
  • Je to skvělý dárek pro všechny příležitosti - Valentýna, narozeniny, výročí nebo rodinné oslavy.

Styl: Klasické
Kategorie: Rámečky na fotky
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 139,-

barva: černá
délka (cm): 22
délka (cm):: 22
dominantní barva: černá
dominantní materiál: lepenková krabice
počet fotografií: 80
výška (cm): 14

Další Rámečky na fotky