1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Atmosphera for kids Závěsná dekorace pro děti POMPONS, 50 cm
Atmosphera for kids Závěsná dekorace pro děti POMPONS, 50 cm - EMAKO.CZ s.r.o.

Atmosphera for kids Závěsná dekorace pro děti POMPONS, 50 cm

POMPONS 50 cm závěsná dekorace pro děti od Atmosphera pro děti je krásná dekorace pro dětský pokoj v kulatém tvaru. Obsahuje okraj kruhu, ke kterému jsou připevněny dekorativní pompomy, které visí na strunách. Celý je vyroben s velkou přesností a vypadá velmi okouzlující. Pastelové barvy přinášejí do interiéru klidnou, příjemnou náladu. Budou dokonale kombinovány s uspořádáním dětské ložnice, kde by měly být tlumené barvy použity k zajištění správného odpočinku dítěte.

Dekorace je nejlépe zavěšena na stropě, kde bude volně viset. Dekorace není těžká, může být zavěšena na malém háku, takže to můžete udělat sami a přeměnit místnost vašeho batole. Bude to vypadat skvěle visel nad dětskou postýlkou nebo komodou. Je dokonce ideální pro pokoj ve stylu malé princezny .

Dekorace POMPONS je jemná dekorace, která nepřemůže interiér, ale spíše doplní jeho výzdobu a dá jí dotek milosti. Určitě se mu bude líbit každá malá dáma. Ve správně vyzdobeném pokoji bude vaše dítě rádi trávit čas a rozvíjet své dovednosti. Jedná se o výběr správného příslušenství, které vytváří v interiéru dobrou, příjemnou atmosféru, ve které se domácnost cítí pohodlně. Díky okouzlující pastelové výzdobě získá váš dětský pokoj nádherný charakter a teplou domácí atmosféru .

Vlastnosti produktu:

  • Závěsná dekorace pro děti,
  • ozdobná pompoms,
  • s velkým důrazem na detail,
  • měkké pastelové barvy,
  • ideální pro výzdobu malé princezny,
  • krásná dekorace do dětského pokoje,
  • produkt vynikající značky Atmosphera pro děti.

Styl:
Kategorie: Ostatní dekorace

délka (cm): 20
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: plast
šírka (cm): 20
výška (cm): 50

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Ostatní dekorace
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Ostatní dekorace