1. InHaus.cz
  2. Koupelny
  3. Kosmetická zrcátka
  4. Minimalistická
  5. Klasická
  6. Moderní
  7. WENKO kosmetické zrcátko, 3x zvětšení, natažené rameno, ZELLER

WENKO kosmetické zrcátko, 3x zvětšení, natažené rameno, ZELLER

WENKO Metal Mirror 3x ZELLER ZELLER ZELLER je vyroben s maximální pozorností k detailu, takže vypadá velmi okouzlující. Zrcadlový design je inspirován moderním designem, dokonale se hodí do klasických uspořádání a minimalistických interiérů, kde bude krásná a stylová výzdoba. Zrcadlo s krásným designem přitahuje pozornost a dodává interiéru jedinečnou atmosféru.

Zrcadlo bude vynikajícím gadgetem jak pro ložnici, tak pro koupelnu. Má extrémně funkční, napnutý nůžkový rám, díky němuž může být volně otáčen a nakloněn. Přední zrcátko má normální pohled, zatímco zadní pohled má 3x zvětšovací pohled. Zrcadlo je velmi praktické, umožní vám udělat dokonalý make-up, a to jak každodenní, tak večer. Bude také užitečné při pokládce vlasů a díky dostatečně velkému zrcadlovému prostoru vytvoříte neobvyklý účes a každé vlasy budou dokonale položeny. Jedná se o vynikající gadget, který každá žena, která se stará o její vzhled, bude milovat. Bude

také dokonale fungovat v koupelně, kde bude užitečné při všech postupech péče. S pomocí zrcadla ZELLER se dokonale postaráte o vaši krásu. Nebudete strašná žádná cesta, ne pro obchodní večeři nebo přátelské grilování a přípravy na ně se stanou skutečným potěšením. Budete okouzlí každého s dokonalým make-upem a dokonalým účesem.

Vlastnosti produktu:

  • Kosmetické zrcátko s nůžkovým ramenem,
  • ideální pro koupelnu,
  • nan pro make-up a vlasový styling,
  • zrcadlo s krásným designem,
  • ideální pro klasické uspořádání a minimalistické interiéry,
  • produkt od známé značky ZELLER.

Styl: Moderní,Klasická,Minimalistická
Kategorie: Kosmetická zrcátka
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 419,-

barva: stříbrná
dominantní barva: stříbro
dominantní materiál: kov
průměr (cm): 17
tvar: kulatý
výrobce: zeller

Další Kosmetická zrcátka