1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Vázy na květiny
  4. Rustikální
  5. Skandinávské
  6. Provence
  7. Atmosphera broušené váza na květiny, vysoká, khaki, 80 cm

Atmosphera broušené váza na květiny, vysoká, khaki, 80 cm

Čerstvé řezané květiny jsou senzačnía elegantní výzdobou domu kdykoliv během roku a pro každou příležitost. Dobře zvolená váza může být správně tlumeným zázemím pro kytici nebo sama o sobě být dekorací stolu. Jedná se o jednoduchý způsob, jak přinést svěžest a styl do každé místnosti.

Francouzská značka Atmosphera vytvořila řadu skleněných váz v různých velikostech a tvarech. Tlusté, průsvitné sklo v zemních barvách se dokonale hodí do interiéru v průmyslových, rustikálních, skandinávských nebo mnoha dalších. Díky tomu je květinová váza perfektní nápad na dárek pro kolaudační nebo pro ženu v domácnosti, pro každou jinou příležitost — na svátky, den žen, den matek.

Nepravidelný, neobvyklý tvar přitahuje oko a dělá vázu jedinečnou. Úzký otvor usnadňuje položení kompozice i z malého množství květin a rostlin. Díky tomu je váza stabilnější — ani po pytli z ní voda tak snadno neteče. Díky svému jednoduchému designubude dekorativní váza dokonalým základem pro zdobení domu pro každou sezónu. Uspořádat v něm první jarní rostliny, například tulipány, v létě - shromážděné květiny a trávy s rukama, na podzim dát na složení pestrobarevných listů s přídavkem horského popela a v zimě používat jehličnaté větvičky a kužely.

Vlastnosti produktu:

  • váza pro řezané květiny, vysoký, barva khaki,
  • nepravidelný tvar vytváří dojem, že váza je řemesel,
  • vyrobené z odolného, tlustého skla,
  • v barvě khaki,
  • rozměry 80 cm.
  • skvělý a všestranný nápad na dárek.
  • produkt francouzské značky Atmosphera.

Styl: Provence,Skandinávské,Rustikální
Kategorie: Vázy na květiny
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 1599,-

barva: zelená
dominantní barva: zelená
dominantní materiál: sklo
materiál: sklo
průměr (cm): 18
výška (cm): 80

Další Vázy na květiny