1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Pohovky, gauče
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Pohovka Ivet
Pohovka Ivet - Nábytek Natali s.r.o.

Pohovka Ivet

Pohovka Ivet je elegantní kus nábytku, který se vyznačuje svým originálním stylem a vysokou funkčností. Tato pohovka není jen obyčejným sedacím místem, ale také praktickým úložným prostorem, což ji činí ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci estetiky a praktičnosti.

Díky svému originálnímu stylu se pohovka Ivet stane výrazným prvkem v každém interiéru. Je vyrobena z kvalitních materiálů a má elegantní design, který okamžitě přitáhne pozornost. Dostupná je v různých barvách a provedeních, což vám umožní vybrat si ten, který nejlépe ladí s vaším interiérem.

Pohovka s úložným prostorem Ivet byla vytvořena pro milovníky moderního stylu. Její zajímavý design dodává každému interiéru jedinečný, netradiční styl. Tento model je k dispozici v mnoha barevných variantách a širokém sortimentu potahových materiálů, díky kterým ji lze snadno začlenit do mnoha uspořádání. Plocha na spaní je 197 x 147 cm.

Poslouží dobře nejen v obývacím pokoji, ale i v ložnici, díky funkci spaní, skládacímu podpěrnému mechanismu a prostornému kontejneru pro ložní prádlo, pro ni najdete každodenní využití.  Sedadla i opěradlo byly vyrobeny z vlnité pružiny, takže každodenní odpočinek bude ještě příjemnější. Výplň je vyrobena z PUR pěny. Součástí jsou také praktické dekorační polštáře.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Pohovky, gauče

#barva filtr: šedá
barevné provedení: inari 94
hloubka: 103 cm
hloubka sedáku: 52 cm
plocha na spaní: 197 x 147 cm
rozkládací: ano
šířka: 220 cm
úložný prostor: ano
výška: 90 cm
výška sezení: 47 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Pohovky, gauče
Produk byl v nabídce e-shopu: Nábytek Natali s.r.o.

Další Pohovky, gauče