1. InHaus.cz
  2. Obývací pokoje
  3. Sedací soupravy
  4. Klasické
  5. Moderní
  6. Sedací souprava Diana 3+1
Sedací souprava Diana 3+1 - Nábytek Natali s.r.o.

Sedací souprava Diana 3+1


Zamilujte se do jedinečné elegance a pohodlí naší Sedací Soupravy Diana 3+1. Tento luxusní kus nábytku je navržen s ohledem na vaše absolutní pohodlí a relaxaci. S jejími měkkými velkými zádovými opěrkami a stejně pohodlnými ručními opěrkami se stanete pány odpočinku. Sedací souprava Diana 3+1 se stane okamžitě centrálním bodem vašeho obývacího pokoje, kde si můžete vychutnat kvalitní čas se svou rodinou a přáteli.

Nejenže přináší sofistikovaný design, ale také poskytuje praktické využití prostoru s vlastním úložným prostorem a snadno se rozkládající pohovkou stváří dodatečné místo pro hosty. Bonellova pružina použitá ve sedadle a zádovém opěradle zaručuje maximální komfort a pružnost. Nechť se vaše obývací místnost stane útočištěm luxusu a pohodlí s naší Sedací Soupravou Diana 3+1.

Pět přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

1. Luxusní design: Sedací souprava Diana 3+1 přináší sofistikovaný styl a eleganci do každého obývacího pokoje s jejími měkkými velkými zádovými opěrkami a pohodlnými ručními opěrkami.

2. Vysoce kvalitní konstrukce: Tato sedací souprava je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a využívá bonellovou pružinu pro maximální komfort a pružnost.

3. Praktičnost: Diana 3+1 je navržena tak, aby poskytovala praktické využití prostoru s vlastním úložným prostorem a snadno rozkládací pohovkou pro hosty.

4. Úložný prostor: Spodní kontejner pro ložní prádlo je velmi praktický a snadno přístupný, což vám umožní udržet svůj obývací pokoj organizovaný.

5. Flexibilita: Diana 3+1 je ideálním a estetickým řešením pro každý interiér, ať už hledáte něco do tradičního nebo moderního prostoru.

Styl: Moderní,Klasické
Kategorie: Sedací soupravy

#barva filtr: šedá
barevné provedení: largo 12 sic
hloubka: 93 cm
hloubka sedáku: 61 cm
plocha na spaní: 190 x 140 cm
rozkládací: ano
šířka: 182 cm
tvrdost matrace: t30
typ pružiny: falista
úložný prostor: ano
výška: 103 cm
výška sezení: 45 cm

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Sedací soupravy
Produk byl v nabídce e-shopu: Nábytek Natali s.r.o.

Další Sedací soupravy