1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Mlýnky na sůl a pepř
  4. Secret de Gourmet Mlýn na koření, sůl, pepř, ruka, 13 cm

Secret de Gourmet Mlýn na koření, sůl, pepř, ruka, 13 cm

Secret de Gourmet je13 cm mlýnek na koření, sůl, pepř, ruční práce , aby vaše pokrmy vyniknout s jedinečnou chutí, která překvapí vaši rodinu a přátele. Čerstvě mleté koření dávají pokrmu zcela jinou, hlubokou vůni. Toto je tajemství nejlepších kuchařů po celém světě, kteří ve svých restauracích používají pouze čerstvě mleté koření, a tak mohou transformovat i ty nejoblíbenější pokrmy. Tento mlýn můžete použít k broušení různých druhů pepře, soli, granulovaného česneku, chilli nebo směsi koření.

Zařízení od Secret de Gourmet se také může pochlubit vynikajícím designem. Od této chvíle bude mlýnek na koření nepostradatelným prvkem vybavení vaší kuchyně, ale stane se také ideální dekorací. Mlýnek na koření Secret de Gourmet je 13 cm vysoká a může pojmout značné množství soli nebo pepře. To znamená, že nemusíte doplňovat obsah mlýnku každých několik dní.

Navíc průhledné pouzdro umožňuje náhled množství koření a samotný pepř nebo sůl vypadá skvěle. Stojí za zmínku, že výrobky značky Secret de Gourmet se vyznačují spolehlivostí a při jejich výrobě se používají nejkvalitnější materiály. Všechny aspekty zařízení jsou pečlivě promyšlené, takže si můžete vychutnat spolehlivě.

Vlastnosti produktu:

  • mlýnek umožňuje brousit sůl, pepř nebo jiné koření.
  • mleté koření změní chuť vašich pokrmů,
  • skvělý design dělá mlýnek na koření provádí dekorativní funkci,
  • výška zařízení je 13 centimetrů,
  • transparentní pouzdro umožňuje náhled množství koření.

Styl:
Kategorie: Mlýnky na sůl a pepř
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 209,-

barva: stříbrná
dominantní barva: průhledný
dominantní materiál: sklo
materiál: sklo
průměr (cm): 6,5
výrobce: secret of gourmet
výška (cm): 13

Další Mlýnky na sůl a pepř