1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Ostatní dekorace
  4. Atmosphera Potpouria vůně, vanilka, dekorativní mix 140g

Atmosphera Potpouria vůně, vanilka, dekorativní mix 140g

Dekorativní suchá je okouzlující, ekologické příslušenství, které doplňuje interiér. Žijeme v době, kdy kontakt s přírodou je často omezen, je silně omezen. Kvůli aktivnímu životnímu stylu, mnoha povinnostem, únavě nemáme čas na pravidelné výlety do lůna přírody. To však neznamená, že nám chybí, vůně a čerstvý vzduch. Vůně potpourri nám může nabídnout náhradu za to všechno. S trochou představivosti nás může přesunout do světa, který chceme, ale obvykle nemáme čas se stěhovat.

Sušené vůně značky Atmosphera jsou připraveny poskytnout nejpříjemnější vůni i pro náročné. Existuje několik směsí, z nichž si můžete vybrat, pro každou vůni bude něco vhodného. Zde se zabýváme vanilkou s výrazným zápachem.

Vůně potpourri je něco nejen zajímavého pro čich, ale i pro oko. Díky nasyceným barvám a estetickým formám bude skvělé v roli dekorace domů nebo prostor. Stačí, abyste sušili do misky, nádoby nebo jiné dekorativní misky a položili na prominentní místo. Určitě přinese spoustu radosti jak běžným členům domácnosti, tak hostům.

Vlastnosti produktu:

  • dekorativní sušené s vůní exotických sezón,
  • univerzální dekorace, která dává místu charakter.
  • Certifikovaný produkt Atmosphera
  • možnost kombinace s jinými směsmi.

Styl:
Kategorie: Ostatní dekorace
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 159,-

barva: oranžová
délka (cm): 8
délka (cm):: 8
dominantní barva: oranžový
dominantní materiál: susz
materiál: susz kwiatowy
šírka (cm): 5
šírka (cm):: 5
vyberte vůni: vanilka
výška (cm): 32

Další Ostatní dekorace