1. InHaus.cz
  2. Kuchyně
  3. Náčiní na zpracování potravin
  4. Remember Kuchyňská deska pro řezání v barevných vzorcích, deska ze skla
Remember Kuchyňská deska pro řezání v barevných vzorcích, deska ze skla - EMAKO.CZ s.r.o.

Remember Kuchyňská deska pro řezání v barevných vzorcích, deska ze skla

Skleněné desky pro kuchyň jsou inovativní a velmi funkční řešení, které se nedávno stalo populární. Není na tom nic divného. Skleněné desky jsou skvělé pro řezání desek, kuchyňských podložek a podložek pro teplé nádobí. V případě varné desky „Solena“ se estetická hodnota stále přidává k multifunkčnosti. Tato stylová skleněná deska zapůsobí svým dekorativním, originálním vzhledem typickým pro výrobky německé značky, známé svým jedinečným designem. Díky této fantastické prezentovatelné může být „Solena“ použita nejen jako praktická prkénko, ale také servírovací deska, kterou položíte přímo na slavnostní stůl. Vzhledem k tomu, že kuchyňská deska je odolná vůči teplotám až do 160 stupňů, můžete úspěšně umístit vázu s horkou polévkou nebo kastrolem na ni, aniž byste ohrozili desku. Jako prkénko vás také zaujme svou praktičností. Sklo je odolné proti poškrábání, takže kuchyňské čepele nezbavují kouzlo desky. Skleněné prkénko se také snadno čistí, hygienické a bezpečné při styku s potravinami.

Vlastnosti produktu:

  • skleněná varná deska pro kuchyň s jedinečným designem
  • ,
  • multifunkční kuchyňská deska, také skvělá jako stojan na teplé hrnce
  • ,
  • odolná proti poškrábání a žáruvzdorná skleněná deska s velkou tloušťkou
  • funkčních protiskluzových nohou
  • bezpečné a hygienické kuchyňská deska originální produkt
  • od německé značky Remember

Styl:
Kategorie: Náčiní na zpracování potravin

barva: vícebarevná
délka (cm): 21,5
dominantní barva: vícebarevný
dominantní materiál: sklo
šírka (cm): 21,5
tloušťka (cm): 0,5
výrobce: remember

Tento výrobek již bohužel není v prodeji.
Podívejte se na aktuální zboží v sekci Náčiní na zpracování potravin
Produk byl v nabídce e-shopu: EMAKO.CZ s.r.o.

Další Náčiní na zpracování potravin